Ама го избират повторно с много малка разлика в гласовете , 1000 и нещо какво са . За сметка на това четох в plovdiv24 масово за Тотев и дори казват ,че този оспорван резултат бил срам за пловдивчани
Ама го избират повторно с много малка разлика в гласовете , 1000 и нещо какво са . За сметка на това четох в plovdiv24 масово за Тотев и дори казват ,че този оспорван резултат бил срам за пловдивчани
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бате Бойко спокойно може да се обяви за цар на държавата, държи всички власти от президент, през ВСС и КС, всички кметове са от Герб, всички еврофондове по големите проекти са през неговите фирми от пътища до градинки, сериозен играч стана
копира бай тошо партията-майка да е навсякъде, никаква конкуренция да няма![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вчера не знам дали му гледахте пресконференцията ..беше доста гневен и дори каза ,че са подарили Плевен
Аз съм за Тотев , жена ми. брат ми и семейство, баджанака и жена, брачеди , комшийка една. колко странаха. Този Славчо Атанасов е пълен некадърник. селяк и половина, а ако му видиш антуража, направо ще паднеш от смях какви хора управляваха Пловдив 4 години. Този безхаберник Славчо една тухла не съгради за 4 години.
Тотев превърна Пловдив за 4 години в един много по приятен за живеене град. Вече има улици по който можеш да отидеш до всяка точка с малко заобикаляне ,но без нито една дупка.
В монента строи 2 стратегически обекта. надлеза между кв. Смирненски и Кючука. и огромна зоологическа градина със свободни животни.
Тотев води и лява политика. ВДИГНА ДАНЪК МПС И ОБЛОЖИ ВСИЧКИ БОГАТАШИ В ГРАДА И НАЙ ВЕЧЕ С МОЩНИТЕ КОЛИ. ЗАТОВА бълват змии и гущети и карат бакшишите са протестират. И на мен ми вдигна данъка от 360 на 476 лева ама така трябва. От кой да вземе пари от пенсионерите ли? Искаш ли улици без дупки и стърчащи шахти плащаш. Да не говоря колко много заленина засади и подържа перфектно всички паркове и зелени противопрахови и противошумни прегради по улиците
Последна редакция от 4ono : 02-11-2015 на 15:47
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
гледах я снощи...ей това за Плевен удари директно десятката...........ма само как го изкара,като че ли подарък е направил и трябва да му благодарят во веки...........
![]()
Desi 88 (02-11-2015)
И какво каза : ако искате да се кандидатирам аз ,та да видите резултата факт е ,че масово хората поне в plovdiv24 говориха за страшна манипулация от страна на Атанасов ,дори бил звънял на хора по телефона да ги агитира
Мазен, иска се и малко мисъл да влагаш. Нали ако реформаторите не вземат нито едно кметско место, веднага опозицията ще скочи ,че нямат избиратели и ще искат предсрочни избори както стана с евроизборите. Това ти казва тиквуня(с подтекст), ама тиква с тиква не можете да се разберете.
И в Пловдив не направи никакво усилие за агитация , защото Славчо все пак е кандидат кмет на коалиционните партньори. Ако беше се мернал да спретне един концерт , Славчо щеше са вземе 15 %
Последна редакция от 4ono : 02-11-2015 на 15:48
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
А комунистите поне си признаха слабото представяне , даже не знам 1-2-3ма дали имат кметове ...
4ono Не съм гласувала за кмет и не съм привърженик на никой от двамата...
Така че не ми пука кой ще...
Ако ми бяха обещали конкретно нещо....щях.
Казвам какво чувам от обкъжението си, че всеки плюеше Тотев и пак го избраха.
бабо мецо купи евра за 1.11,1,12,1,13,1,14,1,15,1.16,1,17,1,18
наближи твойто време 16-16;30![]()