Купих ги в саксии и още не съм ги съдила, казаха ми тая зима така да ги оставя, около стеблото и отгоре почвата ли да увия, че тоя момент много не ми е ясен
Купих ги в саксии и още не съм ги съдила, казаха ми тая зима така да ги оставя, около стеблото и отгоре почвата ли да увия, че тоя момент много не ми е ясен
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (31-10-2015)
Кое по-добро като идея.......................................... .....
kypa (31-10-2015)
ако,са малки(а,предполагам са такива)...горната картинка....но,гледай да не е с наилон за да не ги преовлажни и задуши..Но,няма проблем да ги държиш и на затворено,но слънчево място...просто ги почисти хубаво.....
Ако са големи и/или по-височки...долната.....
Садят се напролет.....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (31-10-2015)
1.50 са, миналата година бастисах един като го вкарах на остъклена тераса, та затова сега им се чудя толкова
kypa (31-10-2015)
аз туй второто съм виждал само да се прави на дървета през зиматаа първото с найлона мисля е за растения в активен период дет са само
ама туй само тъй си го мисля, може и да не отговаря кой знай колко на реалността![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (31-10-2015)
Сега остава да си купя слама и найлон и да го направя
kypa (31-10-2015)
имаше едни сезалени чували едно време - пак найлон реално, обаче на нишки направен и чувала плетен от тез нишки - наште на село с таквоз завиваха малките дръвчета
kypa (31-10-2015)
Във всяка железария ги продават, ама слама незнам откъде да взема по бриколажи и другите хипермаркети едва ли ще има
kypa (31-10-2015)
Значи,Новаче,огромната си част прекарах да живея,в тея скапани апартаменти.Преди има няма 2-3 седмици си купих къща с двор и действително ще се изнасям на село,с интернет...Предполагам,че е измръзнало защото е обилно полято и долу в ниското не го огрява слънцето..Т.е.измръзнала му е кореновата с-ма.А,иначе ствола(дървото) е почти невъзможно...Завива се много просто....Под короната,пристягаш и надолу като камбана....Но,трябва и да го отгръщаш за да диша.Демек при рязко застудяване или нощем,завиваш....при слънце...отвиваш....
П.П.
Кипа е прав....сезал,найлона задушава....питай в аграрните аптеки...