айде преди сядане да викнем за последно
даваййййййййййййййййййййй йййййййййййййййййййййй доларееееееееееееееееееее ееееееееееееее![]()
айде преди сядане да викнем за последно
даваййййййййййййййййййййй йййййййййййййййййййййй доларееееееееееееееееееее ееееееееееееее![]()
при Инстата удряне на стоп и после опит за влизане отново при 3 пипа официален спред и 15 пипа с рекотирането + 10-15 пипа движение в твоята посока дока разбереш защо е шаша, е просто безсмислено.. особено ако гониш 30-40 пипа дейтрейдинг..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Skp (16-10-2015)
това при голяма волативност при новини или при някой пробив на ключово ниво се е е получило.
По тези сметки е поне 30 процента от средно дневното движение само в рекотиране и спредове![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (16-10-2015)
wannabe я да видим кой какво може...........................
Научи се първо да търгуваш и тогава коментирай кой какво може................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
обаче тотално успяха да ме изнервят.. и да разкажат играта на иначе една хубава седмица в края на сесията.. а в момента си калявам психиката и няма да вляза отново къси пък ако ще и падне с още 100 пипа..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ти нещо се засегна
Верно с твоето образование и човек от гетото... работа на бюрокакви ги говоря
Като си бачкатор защо се мъчиш да ставаш ентелектуалецзащото форекса определено е за ентелектуалци
Дори несмееш да отределиш посоката а с мене искаш да се мериш![]()
Петре.....,ти да не търгуваш от някоя камбанария.....,при мен много ясно се чуваш.....
и аз отворих прозореца, но при мен нищо не се чува.. слабо вика колегата..![]()
Не знам форексът дали е за интелектуалци, но определено не е за Ентелектуалци![]()