А преди това?.е, то и в БГ не е образувана само от българи, а и от славяни, тракийци..., но се казва България, не Тракия. Какво остава за Русия, там генетиката може и още по-разнообразна да е. Но прабългарите са дошли от Волжска България в днешна Русия.Да, и тази територия си е наша.
П.П. Кубер и т.н.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
човек не може да си легне от вас.то си е наша, но каквото е останало от българите там, съм чувала, че са ги изселили в Сибир после, че нещо май искали държава там при Волга да си правят, областта се е казвала Болхария. нали един документален филм с генетическо, етническо, езиково изследване правиха преди няколко години... сега не мога да ровя, но утре може и да се разтърся за малко доказателствен материал...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
точно генетичните изседвания го доказаха - в българкия етнос най-многобройни са гените на българите , после тракийци и на трето място гени на славяни...е, то и в БГ не е образувана само от българи, а и от славяни, тракийци..., но се казва България, не Тракия. Какво остава за Русия, там генетиката може и още по-разнообразна да е. Но прабългарите са дошли от Волжска България в днешна Русия.
----------
ама това, че БГ е образубвана от 3 племена - българи, славяни и траки, се учи още в 3ти клас, ти чак сега ли го чуваш ? хайде генетичните изследвания да докажат откъде сме дошли, има инфо в Гугъл, няма какво да гадаем ние.
най-близки народи до българите -гърци и италианци , а не руснаци или друг...
потърси го в интернет .......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За какво? Ние това си го знаем.човек не може да си легне от вас.то си е наша, но каквото е останало от българите там, съм чувала, че са ги изселили в Сибир после. нали един документален филм с генетически, етническо, езиково изследване правиха преди няколко години... сега не мога да ровя, но утре може и да се разтърся за малко доказателствен материал...
Знаем и думичката "барбариен". Че на древногъцки няма фонема "В".
П.П. Вулгар-булгар.![]()
e, за това не знам, доколко може да се отъждествява, но то като сме ги напердашили и изгонили от територииите им вулгарни ще сме според тях, какви други да сме?
още от по-преди това българите са дошли от далечния изток, но по-северния, не са били монголоидни. това според гореспоменатото изследване. пропуснах да ти отговоря...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Говоря ти за етимология и топономия.e, за това не знам. доколко може да се отъждествява, но то като сме ги напердашили и изгонили от територииите им вулгарни ще сме според тях, какви други да сме?
още от по-преди това българите са дошли от далечния изток, но по-северния, не са били монголоидни. това според гореспоменатото изследване. пропуснах да ти отговоря...Ми такива сме си.
![]()
те може да са прихванали после от наште гени, не ние от техните. аз знам само за такова изследване каквото споменах по-горе, то не пречи някой и друго да си е съчинил. и даже да е вярно за част от населението на БГ - по-южното. НО всеки знае, че Хан Аспарух е дошъл от север, прекосил е Дунава, възхитил се е от красивата природа, забил е копието и казал: тук ще е нашта държава. И заварил доста миролюбиви славяни, а малко по на юг и траки и византийци (не толкова миролюбиви). А не е дошъл от юг или от запад. Сори!
Гърчеенето /фанариотите/ отдавна са доказали неспособността си да привлекат народа.![]()
Няма бе те и руснаците са българи
Щом тука сме разпространили до толкова българския ген че и гърци и италенци да ни приличат кво остава за руснаците където е имало цяла Волжка България Хич не ми се иска да съм на тяхното место Първо културата им наследство от Симеонова България ,пък сега и гена им не се знае дали и той не е български
Ми кво да направиме като ни харесват чуждите жени![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
така казва генетиката ...те може да са прихванали после от наште гени, не ние от техните. аз знам само за такова изследване каквото споменах по-горе, то не пречи някой и друго да си е съчинил. и даже да е вярно за част от населението на БГ - по-южното. НО всеки знае, че Хан Аспарух е дошъл от север, прекосил е Дунава, възхитил се е от красивата природа, забил е копието и казал: тук ще е нашта държава. И заварил доста миролюбиви славяни, а малко по на юг и траки и византийци (не толкова миролюбиви). А не е дошъл от юг или от запад. Сори!
близки сме с италианците , защото там отива другия брат на Аспарух -Алцек с нароса си
а с гърците , защото тракийците са гететично близки с гърците , и второ защото в момента много голям процент от населението на северна Гърция е с български корени , останали след балканските войни
и не сме близки с руснаците ...сори ...генетика
----------
велик е бил българския народ спор нямаНяма бе те и руснаците са българи
Щом тука сме разпространили до толкова българския ген че и гърци и италенци да ни приличат кво остава за руснаците където е имало цяла Волжка България Хич не ми се иска да съм на тяхното место Първо културата им наследство от Симеонова България ,пък сега и гена им не се знае дали и той не е български
Ми кво да направиме като ни харесват чуждите жени
ама кофти се е развила съдбата ни