Нека да живеем.....Задружно....знаел уж, ама се праил на ударен, та друг да им свърши работата.
Обама отхвърли предложенията САЩ да изпратят в Сирия военни сили, изтъквайки, че това само ще доведе до гибелта на още американски войници и до изразходването на още един трилион долара.
Русия харчи значително по-ефективно от САЩ средствата си за борба с „Ислямска държава" в Сирия, смята руският президент Владимир Путин, който снощи даде обширно интервю за руската телевизия РТР. „САЩ и ЕС говорят, че се борят с тероризма, а реални резултати нямат", допълни Путин. Според него САЩ първоначално обещават да подготвят 12 хил. души в борбата с „Ислямска държава", после обявяват, че ще тренират 6000 души, а в крайна сметка успяват да подготвят 60 бойци, от които реално с ислямистите се борят шестима."
----------
Ясно ти е само на баба ти фърчилото. Първо Новак не ми е приятелка, както и никой тук не ми е приятел или враг. Второ, и друг път съм те засичала със супер грозни изказвания към нея, но не съм си правила труда да ги коментирам, снощи случайно пак, но тоя път имах време и желание да си кажа мнението. Нямам нищо против теб, единственият проблем е, че простащините не са ми по вкуса и на никой не бих си спестила коментара, меко казано не ми дреме ще се засегне ли някой, дори да ми е пръв приятел. Може и тя да не е права в отношението си към теб, разбира се, но пък и ти намери с какво да се заяждаш.Измисли нещо по-смилено, не е като да няма. Айде, че и аз не биваше да ти отделям това време!
...............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (12-10-2015)
Сашковците ли почнаха да си изпълняват заканата, че "Русия ще пострада в следващите дни"?.... малииии.
"Картър предупреди, че "това ще има последици за самата Русия, която с основание се опасява от атака срещу (себе си). И аз очаквам през следващите дни руснаците да започнат да дават човешки жертви в Сирия." ... но май не само.
Терористичен акт беше предотвратен в Москва
Последна редакция от Eli2356 : 12-10-2015 на 18:31
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Поведението им като на ударени с мокър парцал в общи линии, ....
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не ги щат руснаците в тоя район. Вероятно и Асад не искат. Ще чакаме развитие
ЕС, С. Арабия, НАТО: Русия да внимава кого атакува в Сирия
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ги искат все държави на чиято територия , не се развива действието все пак да не забравяме, а там където са бяха поканени руснаците
Тия чаршафи да внимават с кой се заяждат, че може да им сеНе ги щат руснаците в тоя район. Вероятно и Асад не искат. Ще чакаме развитие
ЕС, С. Арабия, НАТО: Русия да внимава кого атакува в Сирия
види тесна пустинята.
Някой да е изненадан
...
САЩ лично уредили „Ислямска държава” с джипове „Тойота”
Доставка на такива автомобили е правена от Вашингтон за Свободната сирийска армия в периода 2012-2013 година
http://www.blitz.bg/news/article/367305
Саудитска Арабия провежда, най-изоитската политика. А и чесно казано много мътна работа. Не приемат бежанци, в същото време май са база за самолетите на някой държави. А ИД не ги атакува .... мътно ....
А пък шубе жироскопа на някоя руска ракета да не се повреди и да падне на някой техен кладенец- пътека направиха до Москва
Дори не ги знам на кой континнент се намират, аз
съм фен на руснаците и затова ме дразнят разни подобни.