На всички е известно че на Путин му е най голям![]()
а и обсег 2000км не са малко
![]()
но вие не спирайте да си мерите еготата
На всички е известно че на Путин му е най голям![]()
а и обсег 2000км не са малко
![]()
но вие не спирайте да си мерите еготата
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В огромна грешка си: първо: въобще не съм се засягала АЗ за нещо - как реши че има такова нещо? Просто ме дразни простотията и олигофренията по принцип. И когато ги срещна на каквато и да било тема не само във форума, реагирам съответно. Ти също не се хаби повече да доказваш от кои си. И 1-2 изречения/постъпки са достатъчни да докажат понякога кой колко струва и какво представлява.
Последна редакция от Eli2356 : 11-10-2015 на 23:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели половината ти ден значи отива в реакциидругата част от деня е продуктивната
Нов ден нови ракети![]()
тия няма ли да започнат сами да отстъпват или ще хабят руските ракети
В огромна грешка си: първо: въобще не съм се засягала АЗ за нещо - как реши че има такова нещо? Просто ме дразни простотията и олигофренията по принцип. И когато ги срещна на каквато и да било тема не само във форума, реагирам съответно. Ти също не се хаби повече да доказваш от кои си. И 1-2 изречения/постъпки са достатъчни да докажат понякога кой колко струва и какво представлява.вярно ли се дразниш от товаизвън форума може да си има достатъчно внимание като към жена. а тука само да констатира това, което вижда. и това въобще да не се дължи на някаква липса.
наистина и аз тука съм виждала някои супер Бай Ганьовци, особено напоследък. нямам предвид теб, най-малкото не съм ти чела всички изказвания, но то не пречи Новак да си е направила такава констатация за теб.
Пс: А да - прочетох ти едно изказване на миналата страница - Новак е доста близо до истината, да не кажа че е уцелила право в десятката (както обикновено).
а в същото време сме възхитени от човек, който вчера цял ден, а и предишните дни не спря да ги показва
Значи трябва да имаш доста изкривени представи , меко казано
Кажи ми кои са ти приятелите и на кой се възхищаваш, за да ти кажа кой си - Българска народна поговрка
Е вече си повече от ясна, какво ти е нивото и то предполагам не само на мен
Чакай малко не миказвай - като гледам потенциала ти 100 % и ти си завършила в частно учлище - при най-умните деца и при най-кадърните учители , че в държавните само неграмотни и некадърници , както казва една твоя приятелка
айде че много време ти отделих
Последна редакция от jivko78 : 12-10-2015 на 06:41