могу своенравни са и тичат да се апат.................
е тази фигура ФАФЕ . сега видях е са я резнали
Л-то ,язе за туй не ги гледам тиА сложните думички . не ги разбирам кво ми казват . с менажериАта ми е по-лесно. става и с кривака зад вратъкат не слушат
отивам да си нараня домашната гад
аре малко екстри
Фафеее...ама Фафка си доспа и сега става пак.
Взех душче и съм чистак новичка.. Свежа като краставичка.
Одеве не можех нещо да дам финна настройка на задклавиатурното.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То май не може и да се пише...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На твойта картинка първото крило е по-голямо от второто, а пък на моделчето обратномогу своенравни са и тичат да се апат.................
е тази фигура ФАФЕ . сега видях е са я резнали
Л-то ,язе за туй не ги гледам тиА сложните думички . не ги разбирам кво ми казват . с менажериАта ми е по-лесно. става и с кривака зад вратъкат не слушат
отивам да си нараня домашната гад
аре малко екстри
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Що тъй
----
Норвегия ни отсвири, затваря посолството си в България
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark