Какви са тези 100000 сметки![]()
![]()
аз ако имам 100000 сметки с по 100 долара значи вече съм милионер що ме правиш на по глупав от колкото съм
![]()
Какви са тези 100000 сметки![]()
![]()
аз ако имам 100000 сметки с по 100 долара значи вече съм милионер що ме правиш на по глупав от колкото съм
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по скоро има впредвид 100 000 долара в една сметка, а не в 100 000 сметки.
Друг е въпроса как ще стане това с реални пари, иначе на демо е леснода се захрани тази сметка
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вярно че е написал сметка не сметки ама кой да види
Ако имам 100 000 излишни
не бих ги вложила във форекс акаунт![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ако имате по 100к излишни, значи сте си надмогнали желанията и все тая за какво ще ги дадете
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
От коколино може да омекне па*ката, по добре ги вложи в друго - може в още пиене
с добри приятели или за тесни пи*ета
Предположенията според мен са верни.Но той не предполага НИКОГА. ТОЙ ВИНАГИ Е СИГУРЕН.
С две думи ,той е сигурен, че неговата система няма да свърши работа на друг. И затова не я споделя.
Разбра ли разликата.
Чиста йезуитщина. Пък се впива нявсякъде, където някой е казал, че има система. Кръвопиец.
![]()
Споделял я във форума, но отдавна ......... не съм му адвокат, а само констатирамПредположенията според мен са верни.Но той не предполага НИКОГА. ТОЙ ВИНАГИ Е СИГУРЕН.
С две думи ,той е сигурен, че неговата система няма да свърши работа на друг. И затова не я споделя.
Разбра ли разликата.
Чиста йезуитщина. Пък се впива нявсякъде, където някой е казал, че има система. Кръвопиец.
п.п. плуто1, под "леки" разбирай - лесни
п.п.п. гошо78, шегувах се - аз съм много набожен и такива неща не правя
1:2![]()
![]()