това стопА , от къде се слагаше. има време . наистина тъпо са го направили
за сега е на + 70% . ша го мисля в понеделник с големи обеми ли сА мяташ
Да, видях те, ама драудауна си го изтървал... Ми аз 3 сделки имам за сега3-5 лота...то с 10к повече от 8 лота не мога да пусна...До оня ден бях с 5% профит и 2% драудаун, колкото да вляза в класирането. Сега покрай новините купих 5+3 лота за 60 точки някъде...
Фафле, тук ли си? Ко напрай ти с Актива и скрила? Пробвала ли си нещо?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако ги затворе на малък осреднен + , както е сега , дал ша дръпна малкоДа, видях те, ама драудауна си го изтървал... Ми аз 3 сделки имам за сега3-5 лота...то с 10к повече от 8 лота не мога да пусна...До оня ден бях с 5% профит и 2% драудаун, колкото да вляза в класирането. Сега покрай новините купих 5+3 лота за 60 точки някъде...
явно съм най-големия спамер тук . 2 мнения и ма реже
Ако имаш сделка на минус, тя ще ти отиде в даудауна...но твоя е голям, тъй че ако е по-малко от -8000$ няма проблемДоста профит тряа да напрайш с тоя драудаун
Абе в края на предния месец и аз така се почувствах. някакви съобщения ми дънеше, че еди колко си поста максимум на 10 минути съм можел да пусна, пък аз не бях пуснал и 1/3 от тоя брой![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нямам такива . най губещата е на -430 в момента. а може и да е на + в понеделник . намерих нещо интересно , ама аре в понеделник . погледни на гориллата диагонала на 9300Ако имаш сделка на минус, тя ще ти отиде в даудауна...но твоя е голям, тъй че ако е по-малко от -8000$ няма проблемДоста профит тряа да напрайш с тоя драудаун
Абе в края на предния месец и аз така се почувствах. някакви съобщения ми дънеше, че еди колко си поста максимум на 10 минути съм можел да пусна, пък аз не бях пуснал и 1/3 от тоя брой
Ejf ме... Ето ме.Да, видях те, ама драудауна си го изтървал... Ми аз 3 сделки имам за сега3-5 лота...то с 10к повече от 8 лота не мога да пусна...До оня ден бях с 5% профит и 2% драудаун, колкото да вляза в класирането. Сега покрай новините купих 5+3 лота за 60 точки някъде...
Хайманосвам цял ден , та чак сега пред компа...Какво да направя? Нищо...похарчих парата и си седя при ония мизерници още.../бенча/
Какви ги върштие вие?