фе 100 го боднахме обаче 61,8 остана на малко отгоре та е възможно някво шипче хем да обере влезлите хем да цъкне 61 ако не качи поне малко отгоре поне ще се върне за тест и тогава ще влизам ....
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
е то аз и без това съм си убедена, че входа ми на тая първа къса ще бъде не само тестван, а и подминат нагоре... я да видя къде се пада това 61,8 ...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
хм... при мен пък се пада, че е тествано точно това 61,8 - според Инстовата графика с нулев спред - на 1,3455. то и при мен е месечна и 10-15 пипа неточност си е напълно в реда на нещата.
освен това ме съмнява, че няма много лесно да дадат точния вход и ще има разни заблуждаващи шмекерии нагоре най-вероятно. трябва да се следи по-изкъсо за добър вход според мен. на моя още не му е ударен нулевия стоп де... на 1,3440
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ето как изглежда при мен на 1 час /малко по отблизо /....https://www.mql5.com/en/charts/40074...apital-marketsхм... при мен пък се пада, че е тествано точно това 61,8 - според Инстовата графика с нулев спред - на 1,3455. то и при мен е месечна и 10-15 пипа неточност си е напълно в реда на нещата.
освен това ме съмнява, че няма много лесно да дадат точния вход и ще има разни заблуждаващи шмекерии нагоре най-вероятно. трябва да се следи по-изкъсо за добър вход според мен. на моя още не му е ударен нулевия стоп де... на 1,3440
гейша -философ
напълно нормално ще е да отиде 61,8 значи, даже може и леко да го подмине. сега по новината след 10 мин. истината ще лъсне.Ето как изглежда при мен на 1 час /малко по отблизо /....https://www.mql5.com/en/charts/40074...apital-markets
----------
преди това ми изчезваше фибото на другите фреймове заради 1 индикатор, но го махнах и проверих - Н1 на Инста - пада се на 1,3465.
много е трудно на този голям фрейм да се направи перфектен вход ..очаквам на 1 час знаков бар , но не пречи влизане от ниво с малък обем с голяма перспектива и по голям стоп ..е голям голям колко да е голям не повече от 30-40 пипа ...![]()
гейша -философ
то и аз така влязох снощи на 1,3440 - да си пробвам късмета на това привидно важно ниво за нещо по-голямо и дългосрочно. засега крета на +, лошото е, че плюсът не се увеличава. обаче наистина не се знае още колко има да го мотаят тука. .. вместо стоп обаче последната ми идея е да сложа нулев хедж.
Обикновено при такива нива цената го клъвва и се срива няма го това циклене на едно място което говори че цената от която ще се продава не е стигната освен това явно има много отложени ордери в 10 пиповата зона щото веднага реагира вчера и върна, ще трябват обемчета да я закарат до там или тънък пазар, незнам как ще го изиграят ....то и аз така влязох снощи на 1,3440 - да си пробвам късмета на това привидно важно ниво за нещо по-голямо и дългосрочно. засега крета на +, лошото е, че плюсът не се увеличава. обаче наистина не се знае още колко има да го мотаят тука. .. вместо стоп обаче последната ми идея е да сложа нулев хедж.
гейша -философ
да, така е наистина. от вчерашния връх все пак го подкараха надолу, но прекалено колебливо и още не се знае къде ще му е връхчето. много ми се иска да му фрасна някой по-голям обем, но засега се въздържам.
така като гледам последното развитие според мойте индици обаче може и да го закарат до 1,3360 днес... зорлем.
![]()