според календара е в форекс фактори не са червени новините
ето
http://www.************.com/calendar...y=today#closed
според календара е в форекс фактори не са червени новините
ето
http://www.************.com/calendar...y=today#closed
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
оф, откога го чакам това 1,3440/50 да му дръпна една по-дългосрочна къса, дали днес няма да го стигне най-после?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
би ли споделила каква съпротива виждаш на това ниво та очакваш после да иде на къси, аз поне не виждам (но съм зелен още ), но ако искаш може да споделиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами... не е нищо особено.Понеже имам склонност да гледам и големите фреймове забелязах, че на 1,34666 се пада една историческа среда - фибо 50% на големия спад 2001 - 2006 г. Освен това си има и очевадна древна съпротива пак на месечна. Разбира се няма гаранция, че точно от това ниво ще почне спад, може и да го надхвърли малко. трябва да се следи и да се пробва. Друго фундаментално: очаквам голяма корекция нагоре на петрола, а всички знаем, че канадската икономика се опеределя от цената на петрола преди всичко (като основно перо на приходи) и последната година се движат заедно, което значи, че ако олиото тръгне да поскъпва и канадеца ще го последва.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
go6o78 (29-09-2015), jivko78 (29-09-2015), Spekulanta (30-09-2015)
аз на месечната гледах дали няма някоя съпротива, която идва малко по нагоре от нивото което казваш. Фибо нивата дали имат някакво значение на толкова далечни графики като месечните, все пак това е преди 20години. Въпреки, че дъната върховете предполагам имат по голямо поне психологическо значение
И според мен, с моя скромен опит, трудно може да се приложи фибоначито на такива фреймове.аз на месечната гледах дали няма някоя съпротива, която идва малко по нагоре от нивото което казваш. Фибо нивата дали имат някакво значение на толкова далечни графики като месечните, все пак това е преди 20години. Въпреки, че дъната върховете предполагам имат по голямо поне психологическо значение
Фибо нивата дали имат значение сам можеш да видиш на тази месечна графика - мисля че точно тук доста добре са действали при спада 2001-2006 - жалко че се вижда постфактум. Дали и сега ще сработи това фибо 50 от едно време няма гаранция, доколкото за нищо няма гаранция във форекса, но е добре да се пробва - в най-лошия случай първо ще удари няколко стопа (нулеви най-вероятно) преди да тръгне. И най-малкото ще има моментно психологическо значение както казваш.аз на месечната гледах дали няма някоя съпротива, която идва малко по нагоре от нивото което казваш. Фибо нивата дали имат някакво значение на толкова далечни графики като месечните, все пак това е преди 20 години. Въпреки, че дъната върховете предполагам имат по голямо поне психологическо значение
Това, че съпротивите са действали преди 20 години, не значи че сега това ниво не може да се окаже силно. Бивши дъна/върхове от близкото минало много често ги отнася като куцо пиле домат, по-старите обикновено действат по-ефективно.
----------
Ами гледай го на по-малките тогава - в комбинация с други индикатори за потвърждение. То и без това, ако чакаш нещо на месечна, мнооого има да почакаш.
Късата засега добре върви....
Определено това ниво ще сработи защото е подкрепено и от едно разширение ....пускам картинка само дето при мен е на 61,8 фибо корекцията а не 50 и FE 100това отдавна го гледам и мисля да го отработя ...
https://www.mql5.com/en/charts/40042...apital-markets
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Eli2356 (29-09-2015), Spekulanta (30-09-2015)
Еми гледам никой не се натиска ...айде аз да обясня ...фигурата която се заформя е прилеп ето ви картинка ..https://www.mql5.com/en/charts/40043...apital-marketsно тъй като е на месечна ще мине доста време докато се развие спокойно може да се отработват движение по пътя ..и тъй като фе 100 и фибо 61,8 е твърде силно ниво то винаги дава откат и то качествен...успех на търгуващите я ..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !