грозна рейнджовица,що ли се хванах пак...................до петък изглежда няма да хване никаква посока.........
грозна рейнджовица,що ли се хванах пак...................до петък изглежда няма да хване никаква посока.........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (29-09-2015)
Следващите три дни какъв лунапарк от фундамент ни предстои, мани, мани, мъни, мъни!
Ей го и Бачо днес опъна две зони (лошото е, че са срещуположни), довечера ще го интервюира Нери Терзиева по Ефир 2![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Ся да не кажете че не съм казал ...
Играем дълги от 1,1217 за 1,1313![]()
![]()
ДАВАЙ ЕВРООООО !!!
п.с. Па като стигнем горе, ще направим добавка на късите за паритета![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Така ли стана?
Аз пък едно дълго при Кабела ще пусна...Ама и стоп ще сложа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А Добра ви вечер .....
Баба Меца е пРЕДател
Такиа убави къси ..... па на милимунди затОрени![]()
babaMETZA (29-09-2015)
Стига бря !!! Сега щот знаеш че от там имам късо, нарочно искаш да закараш курса до там![]()
![]()
Лош човек !!!
Друг е плана ... Чуй сега чуй... Взимаме 1,1313 и ОТ ТАМ подновяваме надолето... тъкмо 2,5 дена * 100 пипса да закараме курсо до 1,1087 и на третия ден у петък на пейрола активираме двойния връхт !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
На 1.1313, ще сме активирали двойно дъно на дневна. Ако стигнем дотам мисля, че имаме 3-4 фигури нагоре.![]()
ЧУЙ БАБО МЕЦО ЧУЙ !!!
Понеже всичкото ЖИУОТНО очаква да почне низходящ тренд
курсо ги РАЗКЕКЕРЧВА моЩно поне до 1,1414, 1,1515 или дори
до 1,1616 даже, или до там където ЖИУОТНИТЕ почнат
дружно да пускат дълги за да има пълно РАЗКЕКЕРЧВАНЕ !!!
Значи това е генералния план на курсо подкрепен от мАКУЛИТЕ !!!
МЕЧКАДАРИТЕ и те са съгласни щото от ВИСОКО ще се спускат!!!
БАБО МЕЦО МЕЧКАДАРИТЕ що не ти я казват таз информация???![]()
Тва е Добър ПЛАН ....Стига бря !!! Сега щот знаеш че от там имам късо, нарочно искаш да закараш курса до там![]()
![]()
Лош човек !!!
Друг е плана ... Чуй сега чуй... Взимаме 1,1313 и ОТ ТАМ подновяваме надолето... тъкмо 2,5 дена * 100 пипса да закараме курсо до 1,1087 и на третия ден у петък на пейрола активираме двойния връхт !!!
Даже ПЛАНЪ БарбаРоса ..... ма БабаМеца всъщност)
babaMETZA (29-09-2015)