Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Опитвам се да разбера какво е да си МОЛИВЧО и кой е моливчо по твойте критерии
П.п. На 01.09.2015 г. те засякох, че имаше 9731.50 сега гледам са МАЛКО повече но нямат и 200 си навътяла направо ме изненадваш но и леко ме плашиш, че може да се активизираш следващите 2-3 дни.Това изби рибата, определено ти е нездравословен интереса, кой друг засече или интереса ти е специално към мен
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Как ги драската тези бонуси по 200 долара на месец.........Опитвам се да разбера какво е да си МОЛИВЧО и кой е моливчо по твойте критерии
П.п. На 01.09.2015 г. те засякох, че имаше 9731.50 сега гледам са МАЛКО повече но нямат и 200 си навътяла направо ме изненадваш но и леко ме плашиш, че може да се активизираш следващите 2-3 дни.та аз за 4 години едва бях събрала 600 ..........
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ни се налага да се преобличаме по няколко пъти на месец просто
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Eli2356 (28-09-2015)
Гоните бонус който мен не ме вълнува ............................Не ни се налага да се преобличаме по няколко пъти на месец просто![]()
от всичките в къщата на Биг брадър, Джорджано е най-готиния пич.. това е истинска звезда..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Хаха тук станало интересно. Мислех, че някои хора имат за фетиш чужди "Скрил акаунти". Но се оказа, че се възбуждали и от чуждите бонуси.Тц,тц, тц поведението на клюкарка от малък град, ама хич не е мъЖенствено. :?)
Doro, долу под отговорите на твоите постове има едно триъгълниче с удивителна - спокойно можеш да го използваш поне 2 пъти за тая вечер и най-вероятно няма да виждаме някои и без това безполезни индивиди още някой и друг месец.освен ако не си направят 5-6ти профил тук.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Skp (28-09-2015)