Стига, че се сетих пак как вчера ме наредиха, че съм търсил системаЗа различно чукане става въпрос
![]()
Стига, че се сетих пак как вчера ме наредиха, че съм търсил системаЗа различно чукане става въпрос
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега като Богоизбрана ли да се чувствам, Сакси ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (27-09-2015)
Хайде да престанеш, да ми слагаш думи, които не съм казал.Ти наистина споделяш само в общи линии системата си. Но изискваш пълни подробности от другите. Просто няма реципрочност.
И единственото, което съм съгласен със Звездолин, е че мелиш като развален грамофон.
Пък съвсем отделно е колко му вярвам на него.
Skp (27-09-2015)
Е сега пък думи ти слагам, ти си го каза в прав текст мисляА какви погробности изисквам, колко успеваемост и р:р има система и какво още ползва, като ми ги кажеш какво система ли си ми предал?
Казах ти, че вечерта в събота,днес също, е по-удачно да си лафим, не да се занимаваме със сериозни неща. Ти като гледам си продължил да ръчкаш, до 01ч.
П.П. Между другото съм съгласен с теб, че една система за един работи, за друг не. Но въпреки, че проповядваш това, пак не си споделяш подробно системата.
тез стойности също е малко субективно да се изчисляватче да се затвори на +1 пип примерно не може реално да се отчете кът печалба въпреки че излиза тъй у отчета
![]()
Вчера деня и нощта ми бяха малко обърнати, не е само трейдинг животаКазах ти, че вечерта в събота,днес също, е по-удачно да си лафим, не да се занимаваме със сериозни неща. Ти като гледам си продължил да ръчкаш, до 01ч.
П.П. Между другото съм съгласен с теб, че една система за един работи, за друг не. Но въпреки, че проповядваш това, пак не си споделяш подробно системата.Това, което "проповядвам" обяснява, защо не смятам за полезно да се споделят системи с подробности. Дори система с обяснена по най-добрия възможен начин ще минат месеци и години дори преди да заработи за някой друг, а в същото време по-добре е да знаеш принципите и да се научиш да мислиш сам. А системата по принцип няма значение, почти всяка система е дотолкова добра, че да обърне шансовете в твоя полза, но въпреки това почти всички губят. Ако не направиш система твоя никога няма да печелиш без значение каква е, всичката работа която някой е свършил по тая система е от полза само за него и ако не минеш и ти оттам ще имаш поредната работеща, но не и за теб система.
----------
Все тая, ще се открази на р:р това и пак ще знаеш лесно за какво става дума![]()
Привет добре сте развили темата,ама нещо не е наред))
Молива го няма май?????
Добрееее,все пак ще ви помоля(тези които) ползват Фибо корекция да поснат по една графика!!
Строежа е важен)))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО