Малко укъсих аз ама имам и дълга ...така че ще го мисля в движение ......
Скъса ми нервите то Кабел тук по тия нива от снощи.
Малко укъсих аз ама имам и дълга ...така че ще го мисля в движение ......
Скъса ми нервите то Кабел тук по тия нива от снощи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (17-09-2015)
За какъв Дявол го купуват толкова тоя паунд?
Къде е уловката?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тия Делтата много се изложиха днеска. Вчера казаха, че паунда ще пада, а той поскъпна яко и когато днес
прогнозираха ръст, аз бях сигурен, че ще пада. Страхотен обратен индикатор е мосю Михайлов, но днес нещо оплете конците.![]()
Да минем към евро.паунд. Тази двойка искам да й хвана цаката, но засега ми
е трудно да я разбера? Дреме, дреме и изведнъж направи 10 пипса в някоя посока...
после спи, спи и пак неочаквани 10-15 пипса. Движи се дневен рейндж 25-30 пипса най-много.
През нощта 2-5 пипса движение. Вероятно и обемите при нея са тънки дори през деня.![]()
да а при някои брокери спреда е доста голям и маи маи няма смисъл да се влиза.Да минем към евро.паунд. Тази двойка искам да й хвана цаката, но засега ми
е трудно да я разбера? Дреме, дреме и изведнъж направи 10 пипса в някоя посока...
после спи, спи и пак неочаквани 10-15 пипса. Движи се дневен рейндж 25-30 пипса най-много.
През нощта 2-5 пипса движение. Вероятно и обемите при нея са тънки дори през деня.
дано му хванеш цаката. Ама внимавай че Баш хората са големи чакали и повтарят нещата два три пъти и след това яко промяна
Lubo (17-09-2015)