Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
за туй го бутнаха нагоре,че по отвисочко да го засилят..........паритет,ще се гони....паритет...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А Добра Вечер))
КинО-то неска изгледа две Зделки до По +100 пипа .....
И накрая му ги земаха на по + 5 пипа
И една добавка .... тя па на -30![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Правилото на РЕДА.... инак МОТИКУР
Абе това вярно ли е ?
Пени затвяря магазините си в БГ
Не че много ги обичам или ги жаля...притеснява ме факта мишоците по принцип първи напускат потъващия кораб или къща която се е запалила![]()
Пече се нещо да става по наще географски ширини... дано не съм лош пророк...![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (16-09-2015)
Ха-ха мастата пак е ял стопове и затова е тръгнал да се заяжда по форума, подозирах аз и се оказах права
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark