е да де, ама евро-лев не вземат стинки за превалутиране майсамо фиксираната такса дет е за теглене от бамкомата
![]()
е да де, ама евро-лев не вземат стинки за превалутиране майсамо фиксираната такса дет е за теглене от бамкомата
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как да съм те разбрала като за курс и превалутиране евро-лев току що заговорихме. И мен въпроса ми беше (като гледам колко абсурдни превалутирания са измислили скриловците) дали случайно въпреки дървения курс евро-лев не са треснали пак и такса превалутиране. колкото да ми е абсурден въпроса, но то и техните работи дето ги правят с превалутирането са абсурдни, така че си е в реда на нещата. ти сега разбра ли нещо?
ок, ок - значи май най-сигурния начин да се види къде колко люпят е да се пробва на практика ... вече ще му кръстя на тоя Скрил Абсурдискрил. откъде накъде ще ми превалутират от $ в лв. и пак в $? ама ха...
Последна редакция от Eli2356 : 12-09-2015 на 21:21
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
такса за поддръжка на скриловата карта,
10 евро годишно. С две думи, директната употреба на Скрил е по-приемлива от всякакви други сложнотии.
Новак каза /не съм проверил/, че таксата за теглене през банкомат на Райфазен е по-ниска. Скрил там имат българска сметка.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (12-09-2015)
ба.. май земат и за превалутиране от евро до левтуй чифутя ли са собствениците на скрила бря
![]()
Ти без да си в някой филм явно не можеш да дишаш, ...Ето сам виж на картинката. Аз цял ден влизам в Скрилла, защото чакам парите, но ги няма.
Вечерта ме заплюва, че паролата ми е грешна - крадеца вече я сменил и е свил парите.
Дошли са в 17.22 и той ги е свил в 17.50 - превод към Спортингбет. Там ми отказаха данни за преводите, разбира се.
Човека е имал сметка в евро и е превалутирал при курс 1.17120. Аз всичките си сметки ги откривам в долари.
Тоя Скрилл няма ли лог да се види от кой ИП е влизано и дали продължава да си влиза?
Как влезе като ти е сменил паролата тоз крадльо ... ?
Това ти казах, че май за теглене към банкова сметка имат итакса превалутиране. Говорим за БГ, не за ЕЗ.Как да съм те разбрала като за курс и превалутиране евро-лев току що заговорихме. И мен въпроса ми беше (като гледам колко абсурдни превалутирания са измислили скриловците) дали случайно въпреки дървения курс евро-лев не са треснали пак и такса превалутиране. колкото да ми е абсурден въпроса, но то и техните работи дето ги правят с превалутирането са абсурдни, така че си е в реда на нещата. ти сега разбра ли нещо?
ок, ок - значи май най-сигурния начин да се види къде колко люпят е да да се пробва на практика ...
П.П. Това за пращането в левове, го пише в нета от 5 години. Пуснах търсачка за Скрил, и имаше тема в бетинг-сайтовете.![]()
Eli2356 (12-09-2015)
сега като влязох в сайта им гледам са се похвалили, че придобити от Optimal payments - същите, които притежават и Нетелер. Ама дали са чифути... ? нещо номерата, дет въртят са им чифутски всеки случай...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Skp (12-09-2015)
А сети го и ти сега, ... само туй не е почнал да дрънка, ... кога има запек или сюргюн ...
Това последното му съчинение трепе рибата, все по-изобретателен става ...![]()
wannabe (12-09-2015)
Винаги сме прецакани .... това трябва да ни е ясно.![]()