ми меткай се с 10 милки ............... къФ ти е проблемаимаше една култова реплика в тоо филм
https://www.youtube.com/watch?v=Z7tp_OA1PG4
ми меткай се с 10 милки ............... къФ ти е проблемаимаше една култова реплика в тоо филм
https://www.youtube.com/watch?v=Z7tp_OA1PG4
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
рано, рано да ви се оплача, че бонуса замина.. точно 3 дена след като го преведоха.. отново антирекорд..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Нищо ,
следващия месец пак ще има ...
може би с по-малки обеми да опиташ .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
звездоброец (10-09-2015)
защо не пробваш един месец да търгуваш с микролотове, не търси големи печалби
ако тогава се справиш по-добре, а съм почти сигурен ще е така, ще разбереш че проблема ти идва на първо място от по-големите обеми
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (10-09-2015)
звездоброец (10-09-2015)
ако знаеш колко пъти са ми го казвали.. аз всъщност почвам с малки обеми.. но първата сделка тръгва лошо.. обиконвенно със стоп взет на милиметър, ядосвам се и почвам да увеличавам обемите.. и така на 4-тата вече отварям с големи лотове..
----------
не, конкретно със загуба на бонус не си позволявам шеги...........................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
това го правиш защото трябва да се възстановява бонуса ли и доста е паднал или по други причини
Щом така правиш всеки път....и този път е грешния...промени тактиката и след като ти вземе евентуално стоп не увеличавай обемите ...
Основната ти цел нека бъде...да съм по-дълго на пазара![]()
звездоброец (10-09-2015)
Няма смисъл и от бързането, в сметката трябва на първо място да ти е факта, че трябва да търгуваш цял месец.
звездоброец (10-09-2015)