Сега в рамките на черния хумор си помислих дали пък Меркел не е изровила от архивите на Гестапо някоя идейка за бежанците
на Хитлер?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бре то това на нищо не мяза,не случайно бежанците ни заобикалят ........ми то като погледне човек какви заплати предлагат и сигурно се чудят българите с какъв акъл седят тука.........
http://money.bg/news/id_2003239993/%...8F%D0%B2%D0%B8
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е само това.бре то това на нищо не мяза,не случайно бежанците ни заобикалят ........ми то като погледне човек какви заплати предлагат и сигурно се чудят българите с какъв акъл седят тука.........
http://money.bg/news/id_2003239993/%...8F%D0%B2%D0%B8
Повечето бягат явно по море - а България отдавна няма излаз на Егейско море.
А и да си признаем - не официално - нашите доста ги бият по Странджа и ги завръщат към Турция.
средна заплата 536 от обявите.. тогава интересно как НСИ изкарват, че средната е над 800 лева..бре то това на нищо не мяза,не случайно бежанците ни заобикалят ........ми то като погледне човек какви заплати предлагат и сигурно се чудят българите с какъв акъл седят тука.........
http://money.bg/news/id_2003239993/%...8F%D0%B2%D0%B8![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
masta (07-09-2015)
Също ми прави впечатление за отношенията към бежанците, двете крайности от отричане тотално до доверие не бих го нарекла и наивно, а направо глупаво спрямо тях.
Как въобще Меркел си мисли, че ще може да наложи единна политика по този въпрос в ЕС.
масово страните ги пропуснаха, първо Турция видя зор и ги пусна да ходят където искат, гърците тихомълщом взеха да ги извозват, единствено Орбан се направи на ербап, но имаше и доста ПР, та освен тия официалните оттам са преминали още поне толкова и изведнъж всички отиват при добрата танте Меркел.
Финландци много гостприемни и скандинавците, ама бежанците пък не ги харесват
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
искат хората да им работят за 260 евро цял месец.................
в Африка няма да се хванат за такива пари......![]()
а мен все повече ме дразни позитивната пропаганда по всички медии.. и тв, и вестници.. сякаш не съм живял в Гърция и не съм имал доста често пряк контакт с пакистанци, афганистанци, албанци.. най-долните нации са това и се дразня как медиите се опитват да наложат стереотипа, че това са високообразовани и интелигентни хрисими хора..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
просто им се нарежда, това е ....края на европейската цивилизация е към края си и не разбирам как разни малоумници подкрепят това....а мен все повече ме дразни позитивната пропаганда по всички медии.. и тв, и вестници.. сякаш не съм живял в Гърция и не съм имал доста често пряк контакт с пакистанци, афганистанци, албанци.. най-долните нации са това и се дразня как медиите се опитват да наложат стереотипа, че това са високообразовани и интелигентни хрисими хора..
А това видяхте ли го от днес новината : България ще получи квота от 1500 бежанци. И освен да се надупим какво друго ни остава