Евро/долар не го търгувам, защото нямам достатъчно информация за момента за да определя. След 17 септември ще може да се каже може би по-точно. Все пак, ако трябва да ти отговоря - над 1.20, защото ФЕД няма да повишат лихвените проценти до края на годината
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (03-09-2015)
Може и да не ги увеличат, но може и да немекнат, че ще го напрявят скоро и това да е достатъчно да погребе еврото. Аз си мисля, че 1.20 е прекалено оптимистично.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Объркахте ми движенията на необразована икономически в темата за евро долар чакат като не се дигне лихвата паритет, тук 1,20 е колко икономики има
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Да питам нещо право куме в очи.
Тези които търгуват само на база технически анализ силе свише ли имат за да успяват да изпреварват какво ще каже Драги или Йелан,да ги ева и двамата и как това ще повлияе на пазара???
Нещо лично да ти споделя...
Аз също чета икономически новини дрън та пляз.
Само че ги чета с друга цел коренно различна от твоята.
А тя е че искрено се забавлявам като чета смешните опити по какви ли не начини да оправдаят всяко едно движение на пазара на база оня казал тоя пръднал.
Пример:
Златото било остров на спасението за инвеститорите.
Интересно на база каква магия съм влязъл в дълга позиция три седмици преди това и на база на каква още по голяма магия два дни след тази дълбоко смислена новина затварям дългата и влизам в обратна посока и о чудо златото тръгва надолу.
Няма майтап,искрено се забавлявам.![]()
По-добрия икономист ще печели, не може всичкиА сериозно за колко точно дългосрочни сделки става дума?
Аз предполагам как ги отиграва новините.
Влиза на новина,стоп на предишната новина и лимит на следващата.
А аз си мислех че съм имал топки.![]()
Разликата е , че аз не се и интересувам кой какво е казал, а от това кой какво прави и как реагира пазарът. Тук сигурно ще кажете, че това си е технически анализ и да - има и технически естествено (виждам как на китайските индекси падат, виждам как стоките падат и то в продължение на няколко седми и как SPX500 е в дълълг рейндж на връх и съответно съм къс там. Има технически анализ има и икономически знания) .Да питам нещо право куме в очи.
Тези които търгуват само на база технически анализ силе свише ли имат за да успяват да изпреварват какво ще каже Драги или Йелан,да ги ева и двамата и как това ще повлияе на пазара???
Само че ги чета с друга цел коренно различна от твоята.
А тя е че искрено се забавлявам като чета смешните опити по какви ли не начини да оправдаят всяко едно движение на пазара на база оня казал тоя пръднал.
Иначе както другите предполагам днес са хванали нещо от изказването на Драги, така и аз си щипнах - цената на графиката пада и аз продавам.
И хич не ме интересува кой какво е казал за златото, защото на повечето им плащат просто да кажат нещо, ама няма да си заложат парите на това. Това изказване е вярно, но само при определени условия, които все още ги няма. При наличие на все още икономически бум и при разследване срещу над 10 от най-големите банки за картел за цената на златото аз не бих купувал точно сега. А всеки може за принципно да си говори каквото си иска. За това са ти икономическите знания, за да можеш да прецениш кое е истина и кое не.
Разликата е , че аз не се и интересувам кой какво е казал, а от това кой какво прави и как реагира пазарът. Тук сигурно ще кажете, че това си е технически анализ и да - има и технически естествено (виждам как на китайските индекси падат, виждам как стоките падат и то в продължение на няколко седми и как SPX500 е в дълълг рейндж на връх и съответно съм къс там. Има технически анализ има и икономически знания) .
Иначе както другите предполагам днес са хванали нещо от изказването на Драги, така и аз си щипнах - цената на графиката пада и аз продавам.
И хич не ме интересува кой какво е казал за златото, защото на повечето им плащат просто да кажат нещо, ама няма да си заложат парите на това. Това изказване е вярно, но само при определени условия, които все още ги няма. При наличие на все още икономически бум и при разследване срещу над 10 от най-големите банки за картел за цената на златото аз не бих купувал точно сега. А всеки може за принципно да си говори каквото си иска. За това са ти икономическите знания, за да можеш да прецениш кое е истина и кое не.
Излишно сложна е стратегията ти а простите неща винаги са били най ефективни.![]()
На мен ни е много трудно да се ориентирам в тези лавини от анализи и иконом.информация,
сигурно защото нямам икономическо образование.Гледам икон. календар повече да видя кога ще се увеличи волатилността,
ама нямам определена ориентация накъде ще тръгне посоката!![]()
от друга страна е тъпо да се смеем , и го приемам сериозно фундамента защото имам познат който търгува акции по този начин и изкарва малко повече пари от нас даже доста повече ....така че шегата на страна и не отричайте неща които не разбирате................