Кой той , Левски?
Че не съм го осъзналаМислех,че съм осъзната вече....
![]()
Кой той , Левски?
Че не съм го осъзналаМислех,че съм осъзната вече....
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нe знам дали искам, то предният път нещо ти поисках, ти не си бил нарисувал и си врътна и край. Сега ако кажа покажи, пак ще вземе да се врътнеш...несериозна работа
Фафле, от тоя колодрум, едвам се прибрах в нас. Затворили асеновградско още от макдоналдса, чак до мебелна.
Заради едни колелета, тоя народ съвсем изчаткал е.
----------
Фафле, остави го левскарина да си играе на топчета, пък ние с теб да ходим на сладолед и разходка![]()
Така линии?
Че аз съм на Белина и след малко си тръгваме...Как ще се прибера? През къде са отклонили?
http://www.ohmz.net/wp-content/uploa...n1221757215117
''Version ∞''![]()
бях на фитнес и се прибирам през мебелна, та от там не можах и направих една обиколка през метро, та после обратен чак до омв-то на кукленско. Не им знам маршрута, но опашки от коли има много и покрай колодрума е ужасно.
----------
Много лошо е това
Той си представя пича бъдещето с нея, как люлее дъщеричката им, излезли на пикник, а тя накрая му каже, ама ти си ми само приятел
Това кратко изречение е в състояние да разбие и най-здравата психика хахахаха
Шегувам се, Фафле
Пейнта ми се бъгна и н емога да рисувам
Мен няма ли да ме поканиш ???Първоначално написано от Oleg
Фафле, остави го левскарина да си играе на топчета, пък ние с теб да ходим на сладолед и разходка![]()
![]()
Така де, пейнта бил виновен, тя метата също може да рисува, ама айде
Мога те поканя, но предпочитам вниманието ми да е съсредоточено само в нея![]()
Левскарино, имам проблем. По-лошото е че от няколко дни симптомите са още по-силни от предиНе знам какво да правя, какво ще посъветваш ?