Дай му малко почивка на коня и той душа носи.......
Дай му малко почивка на коня и той душа носи.......
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ааа носи....Той неговия дървен, като онези на въртележките. ....няма умора.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Опа..кой пита дали държа късите още....държа ми, ко да ги правяТя тамЪн се развърта голямата машина
Плуто, снимка....тука няма, ама утре ще видя сабалям в другия гълъбарник
Слънце ме грей, ей...пустий тунел де остана назад чак![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ай ся не ти харесва....новоичко, интересничко, смяна малко...басейнче ...какво искаш ти?
Не е като на Ибиса , ама ще се задоволим и с това.
Като ти е гот компанията, какво значение има къде си?
Що питаш?
Разконспирира ли ме? ? ?
Купон да има, тясно, ама задушевно ....хихихи.
Огромно !
По тази логика, няма смисъл да се ходи на определени места, може да се седне и пред някой нон-стоп
Не че някои не го правят![]()
L1914 (29-08-2015)