Не знам как ги смятат ,
но на графиката виждаме значителен спад и достигане на стойности от 2009 г .
а у нас цената не мърда![]()
Не знам как ги смятат ,
но на графиката виждаме значителен спад и достигане на стойности от 2009 г .
а у нас цената не мърда![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
тия смятат със стойности няколко месеца назад. Примерно газта ще падне от 1.10 защото поевтинява забележете последните 9 месеца. Тия все едно раждат тая газ
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кой луд да намалява цени,че аз познавам продавачки които примерно когато има промоция в магазина я крият от клиентите,и им вземат стандартна цена,и разликата я прибират,същото нещо на по глобално ниво и ето я нашата действителност.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но и държавата си взима своето ,
сега четох че 44% от цената на бензина е акциз и ДДС![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
проблема е, че в Европа този процент е повече и пак крайния продукт е по евтин
Там има кой да осъществява контрол ,
у нас - разграден двор и крайния потребител плаща сметката .
тия ги изкарах по честни от някоя монахиня
dariknews.bg/view_article.php?article_id=1487173
само 58 нарушения. За глоби не се говори, защото ако ги има са смешни.
Какво очакваш обявиха акцията шумно, предварително по телевизията, имаха предостатъчо време да си направят нещата редовни
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
вярно е и това. Оправете си бакиите че идваме. Сметай тези с нарушенията кви са нагли дето дори сега са ги хванали
Реално тая агенция няма как физически за 3 дни да провери , че и за 3 медеца мен ако ме питаш да провери всички, дори и да си изкара всички служители на терен.
Едни ще проверят у други ще създадат страх от непрестанни проверки, което не е лошо
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark