Що да не разберем да не сме телета, а в точното време на аспекта ли се отваря позиция?Заминавам нощна утре ще видя отговара ти.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колежке, не може да те възприемаме сериозно кът даваш такива анализи.. по-добре изобщо не ги пускай..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
pluto1 нещо се бъркаш............................НЕ . МАЛИИИИИИИИИИ ГОУЕМА РАБОТА СИ . къде ти е кабинета да мо гледаш ...............
по звездите ли взе дългото злато
На 13.08 коментар :
Златото е за продажба . Даде сигнал - Продажба 1117.20 Targets: 1,085…1,051…1,025…998
.................................................. ..
Ех и ти да можеше да правиш такива анализи и да търгуваш с 90% печаливши сделки........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на мен и това което знам ми стига . но избягвам да говоря глупости. отговори ми на въпроса за лунатаpluto1 нещо се бъркаш............................
На 13.08 коментар :
Златото е за продажба . Даде сигнал - Продажба 1117.20 Targets: 1,085…1,051…1,025…998
.................................................. ..
Ех и ти да можеше да правиш такива анализи и да търгуваш с 90% печаливши сделки........................
driverf1 (18-08-2015)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Дааа, играта е доста загрубяла. Имах дълги евра и след теста на 1.1020 бяха създали впечатление, че обръщат нагоре.
Обаче докато ме е нямало една бърза игличка до 1.1016 ме е нулирала и вече ръста е необратим.
Явно ще се ходи на църква, срам, не срам, но трябва да ми четат "Киприановата молитва", защото положението
критично се омазачи.![]()
Дълго евро от 1.1032 stop 1.1020............................................ .......