Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (18-08-2015)
бабо Мецо,бирата върви ли с праскови ..............
на мене таргета ми на 1.1027................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (18-08-2015)
БАБА МЕЦА се простуди от лакуму льокане на биричка и от 4 дни е на чай, мед, лимони и всякакви други плодове квит са сетиш![]()
![]()
До неделя тряяя се оправя , че съм канен на един юбилей![]()
![]()
П.С. >> КУРСОТ ужасно ми лази по нервите !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
туй лоша работа.....лятна настинка си е истински кошмар..........
дано бързо да се оправяш.........![]()
babaMETZA (18-08-2015)
babaMETZA (18-08-2015)
Айде , майстори, купихте ли си евраци?
Батко ви точно напазари, така стабилно на 1.1059, стоп 1.0999, цел 1.14.
1/2 ще и бия камшика някъде по пътя.
----------
Бачко0000, ти си с 2 къси нали??
От върха![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Ми вчера що беше с две къси от върха?...................
Дето е на един японски хуй от тука.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?