Заклещено та заклещено. ..
Обаче и телефона си писал по подразбиране, та какви глупости съм написала.....![]()
Заклещено та заклещено. ..
Обаче и телефона си писал по подразбиране, та какви глупости съм написала.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
уоуу.. сега го погледнах Дакса.. направо сте му разказали играта.. мислех да пускам сутринта къси и само куцата търговия в платформата на Инстата ме отказа.. ще требе да се вкарат пари в некоя по-нормална платформа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Пфууу..екстра днеска! Плажче напрайхме, починахме си и работа свършихме - късите затворени доволно, дългите са наредМа баш навреме се прибрах да затворя...
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бравос ............... супер си .............. аз ще се опитам да ги изцедя още малко. нали гоним клубната карта
![]()
DRA (17-08-2015)
Там някъде тряа да слезе, ама се набълбуках с дълги, че да не хукне ся да катери![]()
DRA (17-08-2015)
10770.............. там чакам
и на МОА ми свети това ниво.......
ПП какви са тия клубни карти.....за какво иде реч кой дава срещу какво и какъв е келепира.......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....