Ся като казахме врабчета РЕДА се присети за едни камиони
пълни до горе с убита перната ГАД дето им изяждала реколтата.
Това по време на т.н. КУЛТУРНА револиция май.
Дали сега по китайско има жюви врабци???
Само заради АБСАТА !!!!
ОХИ ЕВРО ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
данните за европейското индустриално производство доста слабички.......
късо от 1.11283..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (12-08-2015)
Бе и аз прибрах ама по малко. Така се прекарах тая сутрин.
Влизам аз на дълго - залагам ТП и стопове - и вместо 500 съм написал 50 - като си мисля за 50 пипа
Пляс и няма 1 минута, ТП изпълнен. Гледам резултата не е мръднал![]()
случва се човек да се заблуди..........
.............
Е тоя път може и да отпорим вигвама. На есен мирише, ще се броят пилките и гризлите.
Чакам да върже сигнали за дълго при озяци и кивяци срещу гущери и небосклона ще се разцепи та чак докато тръгнем да връзваме мартеници.
ВЗИМАЙ ЕВРО, вече 6-ти ден катери, феномен почЕти слОчаЕнос!![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (12-08-2015)
Абсата не беше ли почитател на Инфинити ?
.... я препоръчайте индикатор
Обеми на който мога да видя средно ниво за определен период назад, евентуален пробив на тази средна стойност.
Опитвах се да влача Ма-та върху Volumes и да направя нещо, ама цъъ.. не става
За сега се мъча ръчно като на всеки - 2 - 3 дни слагам хоризонтала в Volumes с определена стойност изчислена от мен![]()
Последна редакция от INedelchev : 12-08-2015 на 11:53
REDA (12-08-2015)
КАКА 200 на коя графика, че ,,,,
На РЕДА му все тая, обаче влизането на контра
щото курсо не беше нарисувал нищо с 30 пипов стоп
като Дизела го смята за,,, не е добре.
Твоя стоп РЕДА го не знае, но сигур не е 30 пипов.![]()
Абсата е почитеател и заклет последовател на Баварските машини. Жената на Абсата е последовател на Инфинити.Абсата не беше ли почитател на Инфинити ?
.... я препоръчайте индикатор
Обеми на който мога да видя средно ниво за определен период назад, евентуален пробив на тази средна стойност.
Опитвах се да влача Ма-та върху Volumes и да направя, нещо ама цъъ.. не става
За сега се мъча ръчно като на всеки - 2 - 3 дни слагам хоризонтала в Volumes с определена стойност изчислена от мен
Тоз волюм дето го гледаш в платформата не е никакъв волюм. Това са броя тикове за даденние период. Маха брокера някое филтърче на тиковете и гледаш двоен обем, нищо, че е челастрило на място в 0.1 пип.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
INedelchev (12-08-2015), REDA (12-08-2015), toranagasan (12-08-2015)