има ли някой който още ги държи късите.. аз се чудя да чакам ли корекция до 11100 или директно да влизам къси..
има ли някой който още ги държи късите.. аз се чудя да чакам ли корекция до 11100 или директно да влизам къси..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Плуто, качи ли се на кроната, виж как тръгна........
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не ми харесват дългите.. аз ще продължа да му се кумя без да пускам нищо...
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
требе да има изтупване на късни късаци.....ма да видим коги....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
утре най-вероятно.. днес късите цял ден ще са на мода.............................
Добра жътва днес. Почти всички къси са прибрани. Доволен съм! Чакаме сега ден-два да се успокои и да видим ще обръща ли, ще пробива ли![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (12-08-2015)
аз пък така и не пуснах къси.. само им се кумих.. а имаше хубаво движение което го изпуснах..
Добър вечер..
Днес не ми остана време за търговия никакво...
Валат съм...нищо....
То днес трудно ми беше за добавки...една направих само и то 100 пункта преди края на панаира. Предните дни беше идеята да се отварят..с такива движения и гапове интрадневно няма много келепир![]()