ухаа, ти не беше ли зодия овен с асцендент лъв? или е обратното?ми то ако е само около рождения ден - радвай се. че някои постоянно са си така.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не съм и споменавал за зодията си, но съм лъв както става ясно.
Не робувам на тези неща и затова дори не си зная асцедента.
Опааа, еврото пак пада.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 Какво ще кажеш да качим еврото на шейната за нов тест на 1.0800???
п.п. Целта трябва да бъде изпълнена до следващия вторник!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ко рече?.... ти с тоя тесен спред и на минутка ако го гледаш - може.
не се шашардисвай толкоз.
----------
не - щото засега съм на дълги докъм 1,13. за жалост обаче ни чака нещо от сорта на гнясав досаден рейндж дотам.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И това 1.13 как точно го решиРейнджа съвсем се стесни ти търсиш бичи тренд
Ще си рейнджим между 1.11 и 1.08 до като не вдигнат лихвите то това вече ясно! Въпроса е да не го свият до 1.10 и 1.09, че тогава ще е съвсем тегаво.
казах засега. хич не е късно мечия тренд да си продължи.
реших го, щото си ги харесах ей така.шегувам се. с тия изявления за чакане на по-висока инфлация, ще видим колко скоро ще я вдигат лихвата... първо трябва петрола да скочи, че уж той им бил виновен, но кат гледам как се е засилил да скача... засега съм с нулев стоп на един малък обем дълга, пък да видим... положението сега наистина е на кантар и повече рейнджово - то какво да прогнозираш в рейнджа?
![]()
DRA (12-08-2015)
Петрола може и да поскапне малко до 55-60 долара но това няма да е скоро /трябва да стане студено и търсенето да нарасне-сезонно/.казах засега. хич не е късно мечия тренд да си продължи.
реших го, щото си ги харесах ей така.шегувам се. с тия изявления за чакане на по-висока инфлация, ще видим колко скоро ще я вдигат лихвата... първо трябва петрола да скочи, че уж той им бил виновен, но кат гледам как се е засилил да скача... засега съм с нулев стоп на един малък обем дълга, пък да видим... положението сега наистина е на кантар и повече рейнджово - то какво да прогнозираш в рейнджа?
Защо реши, че ще чакаме толкова дълго за лихвите???
ми щото от ФЕД така казват..... Добро утро на още нефалиралите!
(особено след среднощния китайски цирк)
за петрола не съм много съгласна - ако погледнаш графиката, ще забележиш че като рече да си пада, си пада и през зимата и чак април малко се повиши...
Последна редакция от Eli2356 : 12-08-2015 на 08:32
Китай продължи с обезценяването на юана, поражда опасения за валутна война
Китайският юан се срина до 4-годишно дъно спрямо долара днес, понижавайки се силно за втори ден, след като властите отново обезцениха националната валута и доведоха до опасенията за нова валутна война и обвинения, че Пекин дава нечестно предимство на китайските износители. Двойката USD/CNH скочи до 6.5682 – най-високото ѝ равнище от август 2011 г., след като централната банка определи референтен курс от 6.3303 – по-нисък от вчерашното решение. Централната банка се опита да успокои финансовите пазари, че не цели стабилната обезценка на националната си валута.
Eli2356 (12-08-2015)
брей аз се чудя дали да непочна да купувам USD/CNH, но тия да ми не направат некой номер