А в търговията ? ......................................
----------
Тя е анализатор....Да не е потенциална ливада да я канят на зарибяващи семинари ?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
driverf1 (11-08-2015)
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
driverf1 (11-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти да видиш, добре че плащат от форума стинките, че инак на голи анализи само ще гледаме едни пари и гладни ще си ходим
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
то броя на акаунтите не е проблем за прикачане тук - прикача се един от многото и не е нужно да се трият другите, през 2 месеца може да се сменят. въпросът беше дали ако някой съвсем нов потребител си направи no deposit после може да си го прикачи и тук? аз доколкото знам не мога да си правя но депозит, понеже е само за съвсем нови клиенти.
ИП със сигурност го гледат. май и устройството от което се влиза в платформата виждат (поне някои други брокери го правят), а може и за форума да важи.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дори и повече от половината да сме новобранци тук Ана , 94 няма как да ти повярваме . Слез малко на земята . Моля те . И без това ми е трудно да се самоцензурирам , но ти прекаляваш понякога![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
driverf1 (11-08-2015)
Какво става тук?
Чакайте че изтървах...ще трябва да връщам , за да ви наваксам.
Гле са .....
То човек се зИма толко насерьозно ....
Колкото си ИСКА))
И там се появява комедиен ефект)
Прикачат се през два месеца ако не се лъжа . И защо аджеба ме попита ако знаеш . Нещо не схванах . Работа и жега тез дни . Извини ме ако съм в грешка . И да , само за съвсем нови .... е .то броя на акаунтите не е проблем за прикачане тук - прикача се един от многото и не е нужно да се трият другите. въпросът беше дали ако някой съвсем нов потребител си направи no deposit после може да си го прикачи тук? аз доколкото знам не мога да си правя но депозит, понеже е само за съвсем нови клиенти.
ИП със сигурност го гледат. май и устройството от което се влиза в платформата виждат, а може и за форума да важи.
----------
Е ще трябва , питай админите дали няма опция да ти пускат новите постове на смсЗдрасти , и лека съм Фафолински и на всички
![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Анчи, имам въпрос?..................................... .................................................. .................