Както рече ръководителя на движението разписанието се изпълнява.
П-с- Онзи младеж дето му дадох вход да се явява да черпи
Както рече ръководителя на движението разписанието се изпълнява.
П-с- Онзи младеж дето му дадох вход да се явява да черпи
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Едно е да кажеш правилната посока, второ е да те послуша теб, че имаше и друго мнение, трето е и да те е послушал, да пусне нещо, четвърто е да дойде да черпи....
Начиии...не очаквай нищо, че ще останеш разочарована! Основен принцип в живота ми вече!!!
Както казваше Дюи от "Малкълм" - "Не очаквах нищо за рождения си ден и въпреки това останах разочарован"![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
НИ съм съгласна, ще го учим на обноски, взел не взел вход, поиска даде му се, трябва черпи
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
DRA (11-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз я видях корекцията до 11350, ма пак не влязох къси.. хем бях на линия.. туй Шубето е голям страх..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
JaY_Z (11-08-2015)
TWizard (11-08-2015)