Още 20 пипса нагоре при еврото и съм Идеал Петров.
Давай евроооооооооооооо!
Още 20 пипса нагоре при еврото и съм Идеал Петров.
Давай евроооооооооооооо!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И защо ме излъга ???![]()
![]()
Първо каза да купуваме от 1,0930 с цел 1,11, а сега щял да пада КУРса
![]()
Последно да купуваме или да продаваме евра ????![]()
Опс.На 30 мин. графика показва колебание на пазара и ще пада .................Докъде ще пада?.
.................................................. ........................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
яя, златото почти ми стигнало лимита на 1102, а почти го бях отписала, добре че го спомена. изненадващо добри движения като за понеделник. олиото и то се събудило, даже е на амфетки като че ли.... ? и канадеца стигна 1,3080....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (10-08-2015)
Дългата е от 1.0945 /излъга с 5 пипапри Инста. проблем ли има? имам дълги и при още един брокер, но там са ми от миналата седмица и не съм пипала да правя добавки днес - когато излезе лимита, тогава.
бе даде си тласък изказването му. може и сериозен да стане, сега половината свят пие сутрешно кафе, другата половина спи в леглата или по плажовете - има време.... трябваше да тества един мувинг надолу
/.
По късно днес ще говори Д. Локхард а не онзи РИБАР!!! Хубаво е да правиш разлика
п.п. Имам чакаща на 1.0980 избутай до там и после на пързалката!
1. тази дълга "от 1,0940" си стигна лимита преди да пусна тази картинка, и другата, дето се виждаше вече се затвори. вярно беше 5 пипа над 1,0940, но чак сега може да го видиш това.
2. днес Фишер и Локхарт вече говориха по един път, а Локхарт ще говори и втори път в 19:25, нищо по-различно не съм казала.
Фишер между другото не е рибар, а "животно, което яде риба". (сещай се....)
Последна редакция от Eli2356 : 10-08-2015 на 16:53
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
За жалост няма сили да качи еврото до 1.0991.
Над 40 пипса печалба имам, но при 1:10 марджин и 0.05 обем е ясно, че не стигат.
Топли студени вълни, като тръгне бича свещ на минутките се отварят бичи таргети, като тръгне меча свещ къси
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Голееема мъка, копелета, 10 синджира роби влачим, и те вси слепи и сакати.
Добре че имам други занимавки, за да не си губя времето пред графиките.
Време му е на тренда, време му е![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Lubo (10-08-2015)