Да но хората са различни и някои обичат промените....
Но аз винаги съм казвала : Ако имаш акъл и ти сече пипето и си комбинативен, навсякъде може да си добре.![]()
Да но хората са различни и някои обичат промените....
Но аз винаги съм казвала : Ако имаш акъл и ти сече пипето и си комбинативен, навсякъде може да си добре.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То от промени до промени има разлика, нали знаеш. И аз обичам да променя Канада на Куба пък поне за десетина дни...![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Е така е , но ако тук живота не ти е хубав....може и да ти е добре където и да отидеш...
но виж ако тук живееш що годе добре и хукнеш ей така защото си мислиш, че ще направиш милиони някъде....няма как да не се разочароваш.
Единици са ПРЕуспелите хора....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Bibco (07-08-2015)
Така е. От кръга на нашите приятели и познати тук преуспели няма. Има примирили се....
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Въпрос на гледна точка е какво е да се успял, във финансово изражение, в личен комфорт, какво искаш и добре ли се чустваш в кожата си
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Работата е там, че хората които тръгват понякога не са с реалистични очаквания, а хиперболизират ....
От там идва проблема.
До човек си е, имам всякакви познати и приятели по чужбините, едни ги гови носталгията, други не искат и да чуват за България, има значение и възрастта на която си заминал, младите наистина по-бързо се адаптират
Хората казват ,че камъкът си тежал на мястото,но когато човек изпадне в безизходица опитва всичко дори и да е на по голяма възраст
Ами като си знаят нааканите д...та, къде са тръгнали? Носталгия- мосталгия.
Я тук да си седят и да кротуват.
Имам приятелка, която три пъти тръгва изкарва по няма и месец и се прибира...не можела тя така....
Е, сега , има такива дето никъде не могат си намерят място и проблема е в техния комп