Виждаш ли, не само аз го мисля...
Значи си е баш така. То ако бях само аз - добре, но щом вече и втори има да мисли така....факт е
И без процедура днес, без нива, без нищо.
Виждаш ли, не само аз го мисля...
Значи си е баш така. То ако бях само аз - добре, но щом вече и втори има да мисли така....факт е
И без процедура днес, без нива, без нищо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Баба МЕЦА се спотайва,
сигурно крои шапката на еврото![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
4ono (03-08-2015)
Редеееееееееей ела се обади, че те мислим и се притесняваме за теб.
Къде ходиш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ю бре там отсреща в храстите какъф е тоя търкал? да не са Баба Меца и РЕДА в спор за тренда?
Trust Me, I'm an "Engineer"
А Добра ви вечер бре)
Бе освен РЕДА и БМ ....
ПенМена и той липсва ----- тия са заформили яко ПАРТИииииии))
па ако им треба четвърти за партия белот насреща съм
стига само да нема търкал
И на кой да дадем точката днес![]()
Мастър Алфред де е че почна много да ми липсва
с неговите импресии и стрелба в десятката
Моливчо, сигурно е с нов ник![]()
п.п. Фафле, бъди спокойна - Байчо РЕД е завел Баба Меца на Слънчев Бряг странично да изкарат по некое евро![]()
![]()
Doro (03-08-2015)
Ахахаххахахаха , само да няма с гъдулката по главата Реда кат додеМоливчо, сигурно е с нов ник![]()
п.п. Фафле, бъди спокойна - Байчо РЕД е завел Баба Меца на Слънчев Бряг странично да изкарат по некое евро![]()
![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .