Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отварям EURUSD sell и buy USDCHF без лимит и без стоп
В играта да сме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бе аз това на франка го скивах още преди няколко дни и пуснах дълга. Обаче като видях че ми зае троен маржин взех че я затворих почти веднага, че бях натоварила доста сметката с разни други и не исках да си имам допълнителни проблеми. То пък взе че веднага изкатери следващите дни... форексни неволи, кво да се прави.Кво става машини????
ГлеАМ развихрено поркате))Сега,на двойката USDCHF скивам че ще катериме(и то добре)
Другата,EURJPY виждам да пада(пак според мен)
И въпроса е следния???????
Ако нещата се случат така,би ли могло това да повлияе на EURUSD??? Тоест,всички са закачени с долар или евро!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Нали........ок....нали...(Любо Пенев))
Само философски мисли налиииии)))))))))))))))))))
мисля, че има още доста мегдан за катерене все пак. И не мисля че франка е обвързан с еврото, но и двете са обвързани с долара. Но пък и един инструмент реши ли да прави нещо, никой друг не може да го спре, колкото и да е овързан с нещо си. ... я, то и мойто стана малко философско.
----------
Хайде Приятна почивка! И Пабло да знае, че всичко е ОК. по принцип не мисля, че е редно жените на такива постове и не само (и въобще хората) да ги оценяват по външния им вид, а ти точно това направи. и малко се "впрегнах", че нещо не й харесваш - какво й е? - моме, та дрънка, много си критичен значи.Добре, ще видим какво ще дочакаме, ама да знайш, че Йелън си изпълнява стриктно служебните задължения - на тези на върха обикновено друг им дърпа конците.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 01-08-2015 на 01:06
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
SaTrApA (01-08-2015)
Браво !
Вярно се оказа това предупреждение за шията![]()
https://forum.bg/showthread.php?3569...=1#post1241499
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
DRA (01-08-2015)