както и сега масово се говори как евро/долар ще падне под 1 .00
,,,,,,,,,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
driverf1 (01-08-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес еврака май ще изтрие всички загуби от предните дни.
Много ясно всичко е психология....докарай ниските нива за да купиш и после високитe да продадеш...хората сме овце и се водим лесно....затова богатите вече държат над 50% от богатството![]()
Eli2356 (31-07-2015)
Доста чакане трябва, за да използваме добри нива.
Къси да убием звяра .................................................. .......ч....
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Паунда за скъсяване е по-добре според мен, иначе днеска има канадски новини, там ще има движения със сигурност.
Новака продаде и почна да убива еврото
Сега като каже на американците гледай какво става![]()
![]()
Пак ще си говорим!!!Ти пък да не мислиш, че тя решава, че си я захапал така? Тя какво е виновна че на теб ти трябва 1,08 и паритет, ако може?Нали си има комисия към ФЕД и решенията се взимат с гласуване от членовете й. Йелън може само да ги посъветва какво да решават (и да гласува заедно с тях май). То ако им трябваше още по-силен долар досега да са вдигнали лихвата, засега само слуховете за вдигане вършат работа + трагичните театри по други краища на света.
Скъп долар може да им трябва ако евентуално тръгнат да си плащат огромните дългове към Китай, Русия, Бразилия и още един куп кредитори, но засега не са им ги заискали, аз поне така го виждам...
А преди това като спираха "стимулите" колко време дедо Бернанке заеква и мрънка по пресконференциите, докато ги спрат окончателно - към 1-2 години.
Септември-октомри ейго къде е .
Аз защо мисля, че Русия обръща активите си от долари в злато
п.п. Дъртата няма да я коментирам явно си и фенка![]()
Eli2356 (31-07-2015)