скъп, скъп колко да е скъп при 150 долара барел цената беше горе долу колко сега преди години. Акциза колко да се е вдигнал оттогава
скъп, скъп колко да е скъп при 150 долара барел цената беше горе долу колко сега преди години. Акциза колко да се е вдигнал оттогава
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петролът се търгува на най-ниските си нива от почти 4 месеца по време на азиатската сесия днес, следвайки масивните му разпродажби този месец, които доведоха цените на стоките до нови дъна. Петролните пазари напоследък са под влияние на редица фактори, като гръцката дългова криза, колапса на китайските фондови пазари, споразумението за ядрената програма на Иран, силния щатски долар и постоянния ръст в продукцията на глобалните производители. Лекият суров петрол с доставка през септември се понижи с 0.2% до 48.70 долара за барел досега за деня.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
http://www.forexpf.ru/news/2015/07/2...u-krizisu.html
Сейчас фьючерсные контракты не учитывают возможность восстановления цен(нефти) в ближайшие два-три года/
Путкин ще яде голата опашка галиба. Руските олигарси ще го смачкат в скоро време.
Последна редакция от 4ono : 26-07-2015 на 18:26
Кучетата си лаят, кервана си върви ...
На мен ми намирисва на правене на двойно дъно( таси седмица ще тестват пробив на 50 - 52 и оттам , леко и бавно нагоре.
Мисля че иранците вече си продадоха 25те петроловоза и ... сме малко за нагоре. Поне до следващия месец. И поне до 49
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дори и повечко може да коригира ,
защо не нещо към 51.5![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
fxg (27-07-2015)
Вие чакате дълги аз обаче пак на къси ще го боря петролеца,малко рано влязох може би ,но ще почакаме ще видим.
И аз мисля,че днес тук сме на поевтиняване, поне до следобеда, че защо не и след това
Но днес само ще го гледам.