Анонимният е контра по природа и нещо като му докривее и явно няма удушник около него и влиза във форума и захваща да обяснява как всички са много зле.
Анонимният е контра по природа и нещо като му докривее и явно няма удушник около него и влиза във форума и захваща да обяснява как всички са много зле.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Можеш ли да дадеш линк - стана ми интересно какво е станалоОтносно симпатичният брокер за който говориш, в момент съдят български трейдър за 6 цифрена сума. В другият форум има подробности. Като ги прочетох се отвратих. Понеже делото сигурно ще се проточи доста, а Бенча едва ли ще си получат парите и сега правят мизерии на всички трейдъри, за да си избият загубите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нямам други такива сделки в ГАП, бях клиент защото бях доволен. Започнах да чета по форумите и да търся други изработени от Бенча едва след като им пих студената вода. Досега при друг брокер не съм имал реална сметка и пак ти казвам, ако ме беше попитал преди месец за Бенча щях да кажа същите добри думи каквито и ти казваш сега. Но такова безбразие да ти анулират сделка понеже не им изнася не ми се беше случвало.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
еми да, на живо все пак трябва да се държа на ниво и да не ставам досаден на околните.но пък не съм някоя женка че като ми докривее да си показвам колко са ми остри ноктите - що не е ли по добре да се развие ситуацията и от друга гледна точка, на вместо да се потупваме по рамото поощрително и дружно?
----------
това твоята първа сметка ли е? правилно ли разбирам?Нямам други такива сделки в ГАП, бях клиент защото бях доволен. Започнах да чета по форумите и да търся други изработени от Бенча едва след като им пих студената вода. Досега при друг брокер не съм имал реална сметка и пак ти казвам, ако ме беше попитал преди месец за Бенча щях да кажа същите добри думи каквито и ти казваш сега. Но такова безбразие да ти анулират сделка понеже не им изнася не ми се беше случвало.
ами да неможе всички да сме на едно мнение щото тогава няма да има дискусия
anonimen komardjia, е то не пречи да си остане подозрението в близки срещи с третия вид-брокерите
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Е как да не може ?
Всичко може, но ще е скукаааааа....
ми как тръгна да сравняваш бенча с голям чужд дори навярно явяващ се ММ ? това са несравними неща.Добре приеми за момент, че не съм индианец...Виж каква е сигуацията, имам аз сметка в бенча и си търгувам година всеки ден, знам отлично какво се случва редовно по време на новини. След това идва един месец от който спредовете изведнъж започват да стават двойни и тройни на това което съм свикнал и аз отварям още две платформи за да видя какво се случва. И какво се случва, голям чужд брокер и актива спреда не прескача почти никога 18 (толкова беше и на бенча години наред), а в същите моменти бенча праска по 30-40-45-50 спредове.
Какъв трябва да ми е извода сега? Че пазара се е променил тотално за последните няколко месеца или че може би брокера се е променил леко? В интерес на истината фокусите започнаха някъде след краша със швейцареца.
нали занеш че този пазар е децентрализиран?
----------
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,, точно така !! ........![]()
Комарджи, тъкмо от няколко седмици си изострих ноктите....еми да, на живо все пак трябва да се държа на ниво и да не ставам досаден на околните.но пък не съм някоя женка че като ми докривее да си показвам колко са ми остри ноктите - що не е ли по добре да се развие ситуацията и от друга гледна точка, на вместо да се потупваме по рамото поощрително и дружно?
----------
това твоята първа сметка ли е? правилно ли разбирам?
Така е модерно сега...
Не се шегувам.![]()
Бенча от известно време имат гап на всяка по-голяма новина. Гап който го НЯМА никъде другаде