Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всичко това трябва да става за милисекунди, цъкаш цената се проверява и ако има как поръчката ти се изпълнява, ако не излиза прозорче с новата цена и ти решаваш. Веднъж приемат ли ти поръчката всичко друго са нередни машинации. Те как изобщо ще ти предложат цена, която я няма??е той нали първо трябва да сключи с теб сделка че да не те рекотира, сключил е такава и в последствие се оказало че доставчика му на ликвидност не я изпълнява.
а ако беше с рекотирането нямаше да има сделка преди да я сключил навън .... просто на Бенча не можеш да разчиташ в подобни моменти и тва си е, не че аз търгувам по новини де.[COLOR="Silver"]
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
![]()
Отново си прочетох правилата и условията в договора и бих казал, че евнентуалното дело би било спечелено от Бенча дори, ако адвоката им е първокурсник в ПУ-то![]()
----------
В не малко заведения ти предлагат Джони, а в същност нямат и ти дават уиски направено в на бай ти Гошо гаражаВсичко това трябва да става за милисекунди, цъкаш цената се проверява и ако има как поръчката ти се изпълнява, ако не излиза прозорче с новата цена и ти решаваш. Веднъж приемат ли ти поръчката всичко друго са нередни машинации. Те как изобщо ще ти предложат цена, която я няма??![]()
![]()
![]()
Няма сделка при рекотирането? Пита те дали си съгласен, защото цената се е променила ие той нали първо трябва да сключи с теб сделка че да не те рекотира, сключил е такава и в последствие се оказало че доставчика му на ликвидност не я изпълнява.
а ако беше с рекотирането нямаше да има сделка преди да я сключил навън .... просто на Бенча не можеш да разчиташ в подобни моменти и тва си е, не че аз търгувам по новини де.
----------
напротив в бизнеса трябва да има морал, иначе ПР агенциите ще фалират, ако няма морал който да изтипосат на мегданя пред всички (из медиите )
аз обикновено отказвам.
Да та светна малко. Тва дето го цитираш е за инвестиционни посредници търгуващи на борсите. Пълният лиценз означава , че могат да имат дилинг и да търгуват със собствени средства и за собствена сметка. Това в никакъв случай не означава , че могат да застават срещу клиентите си и да ги ощетяват.EТо ги графиките на 1м на Саксо, **CM и на Бенча.
http://prikachi.com/images/25/8260025e.png
http://prikachi.com/images/26/8260026a.png
http://prikachi.com/images/28/8260028m.png
---------------------------------------------------------------------------
Компании, които желаят да предлагат ФОРЕКС търговия чрез електронни платформи за търговия в България и ЕС, трябва да бъдат регистрирани като инвестиционни посредници и да са лицензирани от Комисията за финансов надзор. Те работят под Европейската Директива за пазарите на финансови инструменти (MiFID), която е имплементирана в българското законодателство. Инвестиционните посредници са регулирани от Директивата с някои специфики на национално ниво.
Има два вида лицензи, приложими за ФОРЕКС брокерите, зависещи от обхвата на извършвания тип дейност:
1) Брокерски лиценз – изискващ минимален инвестиционен капитал BGN 250 000. Този тип лиценз дава на инвестиционния посредник правото да държи пари и ценни книжа на клиента и да предлага следните услуги:
a) Приемане и прехвърляне на поръчки във връзка с един или повече финансови инструмента, включително посредничество при сключване на сделки с финансови инструменти.
b) Предоставяне на инвестиционни консултации на клиент
c) Изпълнение на нареждания за сметка на клиенти
d) Управление на портфейл
2) ПЪЛЕН ЛИЦЕНЗ (т.нар. МАРКЕТ МЕЙКЪР лиценз) – изискващ минимален начален капитал BGN 1 500 000. Този тип лиценз дава правото на инвестиционния посредник да извършва сделки за собствена сметка.
Познайте от 3 три пъти, какъв лиценз имат Бенча![]()
Eто го и доказателството
http://www.fsc.bg/public/upload/file...iaries_Q_I.xls
Вижте кои са маркетмейкърите. Всеки брокер с пълен лиценз има право да прави сделки за собствена сметка. Въпросът е защо всички ММ крият този факт от клиентите си
Форекс търговията от своя страна е регулирана от БНБ. Лиценза за финансова къща изиква в пъти по-малък капитал / по памет ок. 100 к. / . Рови и чети. Дадох ти насоки.
Аз като пусках поръчката бях готов на всякаква цена, дори да ми я бяха отворили на по-висока щях да остана на отворпена позиция, но когато видях след 1 ЧАС, че са ме анулирали, първо се чудих какво става. Аз ли съм я затворил, бе такова чудо не ми се беше случвало. А това, че са ме търсили по телфона беше много непрофесионално, защото по договор пише, че комуниказцията от тяхна страна е през е-мейл и платформата.
----------
Тези данни не съм ги писал аз, а са копирани от сайт на адвокатска кантора лицензираща форекс брокери. Действиетлно списъкът който съм посочил не е за форекса. ММ не значи, че можеш да ощетяваш клиентите си, а че може да заставаш насрещна страна. Това си е законна практика, незаконните практики ги знаем всички.Да та светна малко. Тва дето го цитираш е за инвестиционни посредници търгуващи на борсите. Пълният лиценз означава , че могат да имат дилинг и да търгуват със собствени средства и за собствена сметка. Това в никакъв случай не означава , че могат да застават срещу клиентите си и да ги ощетяват.
Форекс търговията от своя страна е регулирана от БНБ. Лиценза за финансова къща изиква в пъти по-малък капитал / по памет ок. 100 к. / . Рови и чети. Дадох ти насоки.
Мдаааааааааааам ,
1000 долара без депозитен бонус. Можеш да си го теглиш веднага, без оборот и загубите в края на деня ти ги възстановяват , за да почнеш на чисто пак 1000 $ на следващия ден![]()
L1914 (26-07-2015)
Ми то трябва да си луд да се навиешКато им кажеш ,че си съгласе пак те връткат 3-4 секунди и ПАК ТЕ ПИТАТ съгласен ли си, че цената се е променила. Аз като го видях това чуда на trader.bg и изабягах веднага
ама те по тилифоня наистина ли са те търсилищот нормалната процедура е да призвънят само да отбият номера, ама обикновено и туй не правят
![]()