Ааа благодарско,тъкмо си мислех,чче няма да ми отговориш,и сега ако не е тайна това какъв процент месечна доходност ти носи.Само като процент,не ме интерисува като пари колко печелиш.Сделките стигнали до таргет. Таргета може да е 5 може и 30поинта да е. Стопа варира от 5-7 средно.
Примерно ако имам 60%успеваемост това е повече от превъзходно защото стоповете ми са повечето пъти 6, а таргета над 10.
Когато са изпълнени и условията ми за вход и не правя по-ниско вероятните за успех сделки, тогава този процент нараства, но не се вманиачавам толкова.
Важното е като дръпна чертата след 10-ина сделка да не ми пише под 40%(това е с включени и дали са завършили на БЕ сделки). И ако падне тогава значи много бъркам и тая работа трябва да я спря да я върша
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman, що да не ти отговоря ?
Гледай сега като процент различно. Има дни в които въобще не правя сделки. Последната седмица например ми е празна. Понеделник нямаше пазар читав, вторник въобще не бях в града даже, сряда водих колата на преглед, после да свърша това онова и то пак отиде деня, четвъртък изпусках сделки за секунди, петъка направих само една сделка и то взех, че ударих и стоп. Иначе за месеца дотук спрямо началният капитал 90% с много нисък риск. От другата седмица мисля да вдигна този показател заради новините защото тогава успеваемостта ми е най-голяма.
Естествено зависи и размера на акаунта. На 1000евра акаунт като му направиш 100% и можеш да си хайлазин за следващите две седмици в бгТози факт трябва да се отчита също
А на 300евра акаунт и 200% да му направиш, пак е малко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Евала 90% е стрхотен процент за месец при нисък риск.Праис екшън с дакс и петрол явно правят денги.
Само дакс в случая. Бати ми apophis ми подсказа гениална идея. Та покрай неговият начин на търговия си взех бележка.
А те 90% не са много. Само изглеждат огромни. Реално се равняват на няколко сделки.
Ето сметни ги. Издебваш кога са важни новини, прецизираш входа до 6 поинта стп прибираш две сделки на 30-40поинта. После удвояваш обема, пак стоп от 5-6поинта, още веднъж-два пъти 30-40 или колко даде и те си стават.
Това разбира се е само в случай, че успеваемостта ти при дадената пазарна динамика е над 60% и за препоръчване 70. Иначе риска нараства доста и не е за препоръчване.
hanuman (15-07-2012)
Аз пък разбрах за форекса от една приятелка, в която веднъж бях на гости. Попита ме дали знам какво е форекс (тогава си нямах никаква представа), зареди някаква платформа и ми показа някаква графика. Неин приятел изкарвал много пари от това.Въпреки, че за първи път виждах такава графика, по празния и изпълнен с надежда поглед, с който гледаше монитора си личеше, че и тя не е много по-напред от мен) Успя да ми задържи интереса не повече от 15-20 секунди.
Мина известно време от тогава (2-3 години) и както си седях на компа(преди около година) и се чудех какво да правя, ми се наби пред лицето един банер на трейдър.бг.. И се започна...
Отначало дори не знаех защо котировките мигат в червено и зелено...започнах от НУЛА. Разрових се набързо из нета да проверя дали наистина може така да се изкарват пари и дали има смисъл да се занимавам. Дори черната статистика за малкия % успели не ме спря. В трейдъра ми вървеше за около седмица от 10к направих 70к. Обадиха ми се да ми кажат колко добре се справям (и да ме накарат да си отворя реална сметка при тях разбира се). Пратиха ми разни материали като за начинаещ. Купих и прочетох всичко, което намерих на български език за форекса. Поогледах се за мнения за добър брокер и 2-3 месеца след първата ми демо сметка вече бях в играта с реална![]()
Това е и според мен шанса да се направи нещо е около новините,но не да се бърза с входа веднага,а да се изчака цената да стигне до важно ниво ,да си направи теста и да обърне като по учебник и тогава се влизаи като си на печалба добавяй.Да ама в месеца има 3-4 най-много такива възможности и ако само тях търгувам горе долу може да удвоя капитала,ама покрай другите сделки от тръпка за търговия и скалпове като върна назад и ми се отщява да чакам следващите новини и работата се отича в някой умрял рейндж почвам да си играя.Само дакс в случая. Бати ми apophis ми подсказа гениална идея. Та покрай неговият начин на търговия си взех бележка.
А те 90% не са много. Само изглеждат огромни. Реално се равняват на няколко сделки.
Ето сметни ги. Издебваш кога са важни новини, прецизираш входа до 6 поинта стп прибираш две сделки на 30-40поинта. После удвояваш обема, пак стоп от 5-6поинта, още веднъж-два пъти 30-40 или колко даде и те си стават.
Това разбира се е само в случай, че успеваемостта ти при дадената пазарна динамика е над 60% и за препоръчване 70. Иначе риска нараства доста и не е за препоръчване.
Значи какво излиза
колкото и да си подготвен и знаещ - нужно е шанс и дебнене
и уж всеки бяга по време на новини...поне тъй се разправя, пък ...но изводите отдавна съм си ги направила![]()
Повече са от 3-4.Това е и според мен шанса да се направи нещо е около новините,но не да се бърза с входа веднага,а да се изчака цената да стигне до важно ниво ,да си направи теста и да обърне като по учебник и тогава се влизаи като си на печалба добавяй.Да ама в месеца има 3-4 най-много такива възможности и ако само тях търгувам горе долу може да удвоя капитала,ама покрай другите сделки от тръпка за търговия и скалпове като върна назад и ми се отщява да чакам следващите новини и работата се отича в някой умрял рейндж почвам да си играя.
А аз съм на пазара за да изкарвам пари, не за тръпка. Така, че не ми дреме, че ще чакам.
Помисли човек. накрая на месеца ако действаш сериозно ще имаш удвоен акаунт. Това за мен е повече от необходим стимул да не правя това долното което изброяваш.
Не разбирам как може да ви се играе когато става дума за такива пари
От едната ми система имам сигнали по 1-2 на ден макс. А има дни в които няма и един сигнал, Обаче накрая на месеца сумарно се получава профит от над 300пипса и то от форекс. Това ми е достатъчно за удвоение на акаунта.
Какво значение има, че има редки сигнали ?
Emil Enchev (16-07-2012), GMG (17-07-2012)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?