JIn
Аз ако бях на теб от излишни нерви няма смисъл както и от съдилища и там подобни, направо си тегли парите от този брокер и мини на друг, щом нямаш никакви загуби !
JIn
Аз ако бях на теб от излишни нерви няма смисъл както и от съдилища и там подобни, направо си тегли парите от този брокер и мини на друг, щом нямаш никакви загуби !
Последна редакция от Joro : 19-07-2015 на 20:49
Тъй, ама е удовлетворяващо да им натриеш носа и да си вземеш това дето си изкарал, не на всеки му се занимава, ама и щото не се занимават хората такива некоректни практики виреят
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Аз парите си ги изтеглих веднага, и като чета коментарите в другия форум, май си е цяло чудо. На много хора са правили мизерии. Даже има един дето се оплаква като мен, но на него са му затворили позицията след 17 ЧАСА !!! Жалко, че нищо не е писал после какво е станало, ама май си е замълчал.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вместо да хаби излишни нерви, ако са му ясни нещата в търговията може да им сипе много повече като си увеличи баланса и след това изтегли всичко и смени брокера !
Докрая на година като гледам месечните графики на повечето валути ще се наблюдават много силни движения по добре е да ги хвани човек, пък вече знае що за брокер са тея и като реши тегли си парите като преди това си увеличи няколко пъти баланса, така ще ги забули много повече според мен !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вече съм с нов брокер, но измамниците трябва да бъдат наказани. 100% не съм единствен, докато всички си мълчим, ще ни дерат. Въпроса и принципен.
Мдаааааааааааам,Вместо да хаби излишни нерви, ако са му ясни нещата в търговията може да им сипе много повече като си увеличи баланса и след това изтегли всичко и смени брокера !
Докрая на година като гледам месечните графики на повечето валути ще се наблюдават много силни движения по добре е да ги хвани човек, пък вече знае що за брокер са тея и като реши тегли си парите като преди това си увеличи няколко пъти баланса, така ще ги забули много повече според мен !
Ми ако ги изгуби или му помогнат да ги изгуби ? Ти ли ще му ги възстановиш ? Случи ли се нещо такова теглиш квото е останало и бягаш. Тва не ти е уестърн да отмъщаваш![]()
Оооо чак сега прочетох какво си ми написалПредлагаш ми да си набутам парите при измамниците, хахаха
Нема начин, особено след това което чето по форумите за бенча. Оставил съм си 200 долара, ама и тях ще си ги дръпна. С българските брокери съм дотук.
А ти жоре да не излезеш някой агент-провокатор на бенча![]()
JIn, а смяташ ли да се срещнеш с адвокат или да питаш тук??
Чакам КФН да се произнесе, ако те кажат, че всичко е наред тогава няма смисъл да си губя времето и парите с адвокати. Но кажат ли, че Бенча дърпа поръчки и не ги пуска на доставчиците на ликвидност значи ще се разправяме. В този сайт ме съмнява да ми отговорят добри адвокати. Ще си търся по-скъп адвокат, че на безплатните съвети им нямам доверие.JIn, а смяташ ли да се срещнеш с адвокат или да питаш тук??
L1914 (19-07-2015)
скъпото не винаги означава качество . материята е деликатна ......успехЧакам КФН да се произнесе, ако те кажат, че всичко е наред тогава няма смисъл да си губя времето и парите с адвокати. Но кажат ли, че Бенча дърпа поръчки и не ги пуска на доставчиците на ликвидност значи ще се разправяме. В този сайт ме съмнява да ми отговорят добри адвокати. Ще си търся по-скъп адвокат, че на безплатните съвети им нямам доверие....