Ципурчо си остана пълна загадка за мен.. единственото обяснение на поведението му за мен е, че някъде по време на пазарлъците Обама и Мелкел са надцакали Путин.. и другото обяснение, че си е просто невменяем..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Наказаха ги , че си позволиха да мислят различно......
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
мошеник и циркаджия според менеама язе не съм следил събитията там много-много де
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ципрас, си е някаква политическа фигура, въобще не е разбрал в какво се забърква
единственото което му признавам е, че поне се опита да се опълчи на рентиерите.. ама струваше ли си цената..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ба, не вярвам да не е знаелвъпреки че и след туй може да са му допроменили мнението де, че то наистина е голяма работа туй
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
варуфакито нали затова си даде оставката, щото не е съгласен
е той варуфакито част от изнудването беше - сега кът мина калабалъка по другите фронтове вече време за сделката - трябва някак да променят изгледа на сЕризата, че да пасва![]()
Варуфакис сега ако е умен да направи една партия, и ще обере всичкото електорат на новите избори..
И на мен ми мина тая мисъл, не е спрял да дава изявления ежедневно откакто си даде оставка