сигурно не съм използвал точния термин,но и аз не го знам кой е............необятно е
то е нещото чрез което възприемаме света,дали го отразява,или го създава в себе си по определен модел.......никой не знае.......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (12-07-2015)
Аз мисля, че намери ли се начин да се контролира подсъзнанието на човек от някакви машини или роботи, или изобщо от нещо различно от самото си подсъзнание ще си ни направят абсолютни кукли на конци с промити мозъци![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (12-07-2015)
е те могат да се внушават разни идеи и сега принципновъпроса е, че тоз на който се внушават ако не е съгласен доброволно или поне ако не се съпротивлява - демек да тръгне да ги мисли работите кое откъде идва - няма как да станат нещата
![]()
то промиването не е нищо ново и се използва от хиляди години.......сега си тече с пълна сила....
kypa (12-07-2015)