ОлегЪ, няма грозни жениима трезвени мъже
същото важи и за някои видове животни в разни по-отдалечени селски региони
![]()
ОлегЪ, няма грозни жениима трезвени мъже
същото важи и за някои видове животни в разни по-отдалечени селски региони
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що си толко груб ве ?
Ти на една грозна жена, ако й кажеш грозна, макар да си е точно така, мислиш ли че ще й е хубаво ?
Ми поне малко възпитание покажи, кви са тези думи от твоя страна
А да ви казвам, вчера един познат ме помоли да му помогна с пренасянето на багажа, че не иска на квартира да е и си купи направо апартамент....апартамента обаче 240кв, за 175000евро.....нещо прекрасно
И той не се счита за богат, а че живее комфортно
Голям пич
Левскарино, ти с твоите пимперуди.... ще стигнеш ли комфорт дори на 1/4 на това ?
Трейдъри, доказателства, пък никой не ги е виждал![]()
![]()
Отново да попитам кога съм твърдял, че съм трейдър ???![]()
Според мен на един трейдър колата трябва да му е по-скъпа от този апартамент
п.п. Аз пък имам приятел, който има познат (не е българин), на когото часовниците му струват 30 000 000 евра, ти кога смяташ да го постигнеш това ???![]()
![]()
язе па съм на мнение, че за един традер най-важното нещо е да не трябва да похваща никакъв вид работавече ако продължим по-надълбоко до понятието ''успял трейдър'' там може и да се добавят разни изисквания за определена сума разходи за имущество движимо и недвижимо
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (12-07-2015)
Е как кога си твърдял ?![]()
![]()
Отново да попитам кога съм твърдял, че съм трейдър ???![]()
Според мен на един трейдър колата трябва да му е по-скъпа от този апартамент
п.п. Аз пък имам приятел, който има познат (не е българин), на когото часовниците му струват 30 000 000 евра, ти кога смяташ да го постигнеш това ???![]()
Онез 50пипса за 7 минути ? Или пък 60 за 8
То предполага да си ехеее, къде къде напред.
Аз не смятам, че статута на онзи мога да го стигна...прекалено е високо.
Такива цифри не стават с 5-10к лв на месец дориИска се повече
![]()
ОлегЪ хайлазин тойако не е за пряко последващо плюскане ич няма да си мръдне г*за
инак традерството го разбира
![]()
А колко пъти съм казвал, че е демо, ва мискинино ???![]()
п.п. Ако с доход от 10К на месец не може да си купиш апартамент за 300Клв. трябва да си голям разсипник![]()
че го разбира няма спор, така че явно има някакъв психологически проблем![]()
или много го мързи
![]()
п.п. куре, научи го да хваща дъната и върховете както теб от картинката ти![]()
Нъл ходя на фитнес сега с един назобан
Рече ми едно ядене, сега го пробвам.
Сваряваш макарони, после люсваш една консерва туна, бъркаш и муцаш...доста добре е![]()