Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lubo (11-07-2015)
Ето сега гледах финала при жените на Уимби и оная Серина пак спечели поредния шлем!
Гони четиристака сигурно, но си ги бие младите мацки на ходом? Чудя се защо и
си отговарям, че явно има шампионски дух, който се пада веднъж на няколко милиарда души.
Така е и с форекса - колко души в този форум работят и се издържат само от него?
Ама бъдете честни!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз имам един познат който има приятел, който приятел имал един съученик, който познава колега на един човек, брат му който се издържал от Форекс..Ето сега гледах финала при жените на Уимби и оная Серина пак спечели поредния шлем!
Гони четиристака сигурно, но си ги бие младите мацки на ходом? Чудя се защо и
си отговарям, че явно има шампионски дух, който се пада веднъж на няколко милиарда души.
Така е и с форекса - колко души в този форум работят и се издържат само от него?
Ама бъдете честни!
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
може да не сме печеливши ама всички имаме такива познати печеливши трейдъри :д
Аз пък нямам...
Виждала съм ги само по телевизора
Значи аз трябва да стана печеливша, за да има обкръжението ми такав познат и то ТРЕЙДЪРКА.![]()
Е малко ли са пишещите във форума![]()
макар и виртуално познаваш такива![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Оооо виртуално много познавам...
Всъщност печеливши със сигурност и доказателство само трима.
Другите са всички мултимилионери...забравих![]()
fxg (12-07-2015)