Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е това е рационално мислене .................... лапета ... точно се опирвах да му обесня че не всичко става с мускули
требват и бъбреци
на втория етаж
![]()
традерството е още в сферата на изкувството и свърхестественото, че науката популярната още не е стигнала дотами затуй требе всеки сам да се оправя, щот се разчита на свръх-логични способности
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (11-07-2015), звездоброец (11-07-2015)
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
трябва да си по настоятелен в любовта е така , няма лесноОпределено форекса ме кефи, но тази любов не е споделена.![]()
ем то и за тема на месеца нали има някакъв вид бонбонукс - 50 лефа ли колкоаз досега само него не съм земал кът че ли
![]()
излагаш се![]()
...... стегни се и вземи такъв бонбонукс
![]()
Ае малко по темата: и аз искам безусловно шведска тройка с две от ангелчета на Victoria's Secret, но уви![]()
..... От всяко дърво свирка не става т.е. от Пенчо трейдър няма да стане
![]()