Надявам се да не съм на твоето сегашно място....... 7-8 безвазратно, изгубени години, пропилени хиляди часове в безрезултатно кибичене пред монитора
![]()
![]()
П.П. като гледам 100-то май съм на неговите години т.е. съм по -възрастен от теб![]()
То това е толкова реалистично колкото и всичките им други мечти свързани с трейдинга. И винаги ме е учудвало как хората завиждат на успелите, а рядко става въпрос как са стигнали до там, все едно е било късмет или подарък, а ние нали не ставаме щото нямаме тоя късмет.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Всички малко или много минаваме през нереалистичните очаквания,въпроса е кога отрезвяваме от тях или цял живот я караме на ''ами то няма как да стане,няма условия ,няма вътрешна информация, пари и всякакви няманета.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
След нереалистичните очаквания и пробава обикновено идва етапа на българското "няма как да стане", тия където са го направили вече мамят нещо или имат луд късмет. По-възрастното поколение ако им кажеш, че еди кой си има милиони в повечето случай ще чуеш, че е крадец или измамник, приема се че няма как да не е, а какво остава ако тръгнеш да дискутираш трейдинга![]()
И все пак в трейдинга причините за тези нереалистични очаквания са повече отколкото във всеки друг бизнес, докато не знаеш в какво си се забъркал все още причините да си мислиш, че можеш да направиш милиони с трицифрен акаунт не са никак малко.
Майтап, не майтап - дало си е неговото, ... браво пич ......
Моля за мнение по отношение на тоз рак, ... на майтап го гледам от два дена ...
http://prikachi.com/images.php?images/847/8223847q.png
Вижда се и дивергирането на Макди-то долу ...![]()
L1914 (11-07-2015)
100то е старичък той
Не го гледай него.
Моите години не са изгубени, а вложени в определена посока
Левскарино, надеждата е хубаво нещо, че както пее и преслава, без надежда умирали мечтитеНо все пак трябва да имаш и нещо налице, та затова питам. Нещо вършиш ли, някаква работа имаш ли, развиваш ли се или се правиш на трейдър само ?
![]()
е те 7-8 годинки няма как да не си дадат някакъв положителен резултат в една или друга насока евентуалнопък и то не е казано, че завинаги е спрял да търгува ОлегЪ
![]()
И в положителна и в отрицателна, като всяко нещо
То си има приоритети също така
Ейй, добре, че си ти че да ме разбереш какво съм написал![]()
Постоянното висене пред компа и неправенето на нищо друго може и да е много деградиращо мероприятие
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Emil Enchev (11-07-2015)
Никога не съм твърдял, че съм трейдър - дори и не търгувам, а рисувам100то е старичък той
Не го гледай него.
Моите години не са изгубени, а вложени в определена посока
Левскарино, надеждата е хубаво нещо, че както пее и преслава, без надежда умирали мечтитеНо все пак трябва да имаш и нещо налице, та затова питам. Нещо вършиш ли, някаква работа имаш ли, развиваш ли се или се правиш на трейдър само ?
![]()
Докато не си купя с пари от търговия AMG, GTR или друго за над 100К, то не съм никакъв трейдър
п.п. Как ще е стар 100-ка ??? Че ние сме в разцвета на силите си![]()
![]()