Бат Емо, по- добре ще е еф4е-то да си каже тежката дума
Иначе сега цената нарисува АБЦД
Сляп ли си ??? Трите стопа са преместени на нула, a първоначално са били под дънатаПървоначално написано от 100ян
![]()
Бат Емо, по- добре ще е еф4е-то да си каже тежката думаБраво Левски, добре си уплътнил рейда ... И аз я гледах баш като беше на нивата на най-ниското ти входче, ма си останах само с гледането ...
Сега да попитам - в тази ми еротична фантазия на рисунката има ли нещо смислено ... ? Ако не - защо, ... ако пък да - то къде би било редно да е т.D ... ?
http://prikachi.com/images.php?images/517/8221517B.png
Иначе сега цената нарисува АБЦД
Сляп ли си ??? Трите стопа са преместени на нула, a първоначално са били под дънатаПървоначално написано от 100ян
Тука хубаво ама май от от години не знаеш какво е стоп![]()
Левски, в примерчето дето съм нарисувал, меча пипируда, вариант с корекция от 78.6 на Б спрямо ХА, се дава, че потенциалното Д трябва да го търсим на 1,27; 1.618 спрямо ХА - двата по-тъмно сини и по-големи павоъгълника, и 1.618; 2.618 спрямо БЦ - двата светли и по-малки правоъгълника, ... получават се четири потенциални зони, не се припокриват, ... кои са с по-голяма тежест ...? Тоз момент ми е изключително неясен ... ?
А, ... и какво означава 1.27; 1.618, ... респективно 1,618; 2.618, ... зона, интервал, или потенциални нива където се оглеждаме за реверс ... ?
http://prikachi.com/images.php?images/7/8222007A.png
Същата картинка в развитие, червената вертикала е момента на пускане на първата ...
Последна редакция от Emil Enchev : 09-07-2015 на 11:19
В т. Д при пеперудата цената трябва да се спре на 1,27 или 1,68 спрямо ХА и да е в интервала 1,61; 2,61 спрямо БЦ . Пеперудата не е от най-лесните модели, защото има два варианта спрямо ХА 1,27 или 1,618, докато при другите фигури варинати са само по един или 78,6 спрямо ХА при Гартли или 88,6 при прилепа, или 1,618 при ракаНо го има и варианта да нарисува само АБЦД, както в този случай, но все още е валидна пеперудата (докато цената не падне под т.Ц).
PRZ - Potential Reversal Zoneпотенциални нива където се оглеждаме за реверс ... ?
п.п. но по-добре ще е еф4е-то и тя да обясни, че на мен не ми се отдава много, много![]()
По тази логика нивото 161.8 спрямо ХА отпада, тъй като е извън диапазона 161.6 - 261,8 спрямо БЦ ... ?В т. Д при пеперудата цената трябва да се спре на 1,27 или 1,68 спрямо ХА и да е в интервала 1,61; 2,61 спрямо БЦ .
Разбирам те чудесно, не се притеснявай, ... няма Ефче, няма Плуто братче, ... кат сомалийски сирачета са ни зарязали на произвола ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Енчев и ти ли стана ентомолог бре...тцтцтцтцт....................... .....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Emil Enchev (09-07-2015)
Ма аз отдавна си имам слабост към тез животинки, ... едно време колко колекции съм си правил от всякакви такива ...
Левски, и друго са сетих, ... разликата, в смисъл първата такава, между Гартли и Пипирудата е в корекцията спрямо ХА, 61.8 и 78.6 респективно, ... това как се тълкува - трябва да е достигнало 61.8, но да не е закачило 78.6 и тогава е валиден първият модел ли ...? И чак ако закачи 78.6 говорим за потенциално активиран втория модел ... ?![]()
Според мен - отпада
еф4е-то е заета ....... готви ми![]()
П.П. ще нарисувам някои картинки, които се надявам, че ще ти помогнат, но едва ли днес ще ги кача - най -вероятно през уикенда
п.п.п. като за начало ги остави пеперудите, а гледай за гартлита, прилепи и АБЦД -та
PS Време е за плаж, така че чао
Ей ся отивам за кепче, ...
Голям си егоист, ... пусни Ефче за половин час да си побъбрим, ... много ще надебелееш с това готвене ...
Плуто пък по гьоловете нейде се запиля, ... тормози рибоците, ... мъкааааа ....![]()
Oт много мислене кое какво е, като гледам ви отбягва идеята, че всъщност трябва и сделки да се сключват![]()
Левски 38.2 0т вчераи лилато на дръгата графика
Емо , .......
за момента е много на кантар работата /............. принципно се редуват .......... за това гледам и други методи ........ в дадената ситуация е много ВАЖНО КЪДЕ ЩЕ СЕ ЗАХОРМИ Ц - ТО ......... важно е за да може да се определи зоната за Д . ако пробие нагоре правим АБЦ /розаво/ ....... не ми се вярва/ лично мнение/
4 часова
1 часова
15 мин.
![]()
Emil Enchev (09-07-2015)