Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, дават ти почивки в агонията, на М15 лесно ли ще е да фаливаш по 4-5 пъти всеки месец? На Н4 е само веднъж месечно и е по-добре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Големи глупости си хортувате тука,не се отлагат фалитите на големите графики,просто се печели много по лесно и по малко грешки се допускат,и по лесно се следват стратегиите,и по малко шум има и всичко това води до по-печеливша търговия.
Искам да се науча да търгувам с двойката евро.йена.
Да пишат само хора, които й разбират номерата добре.![]()
хаххаааа да много по-лесно се печели
На 4ч в седмицата колко сигнала имаш ???? А на М5 или М15 ????....... точно на по-големите ТФ по-бавно се достига до крайния резултат - фалит
п.п. с такъв риск (само спредът ти е двуцифрен %) - фалитът е неизбежен![]()
С GPS-а на телефона. Сега колко е вярно не знам, но това показа.
Най точно е с радара на полицаите, но не искам
И скъпите машини за селфита също са вариант, но и тях не искам
http://www.portalche.com/img/mashina...23-123-416.jpg
А спрямо колата 100, вече искам 1000кубика
До 100км/ч не се усеща ускорението, толкова е бързо, че както си спрял и изведнъж се движиш супер бързо. Сякаш мозъка не може да го осъзнае.
Поне при мен, кефа настава след 130-50 и затова искам и 1000Времетраенето от 100 до 200 е няколко секунди повече.
Щото моя е силен до към 200, а 1000 е силен до над 250![]()
Кво ти разбира и на теб главата от високи фреймове, с твоите едноминутки![]()
От математика разбира: в седмицата има: 30 4часови бара, или 480 15 минутни, или 1 440 5 минутни бара на М1 са 7 200 свящитеТака че на големите ТФ изисква повече време за постигането на крайния резултат, а при прекомерен риск - той винаги е един и същ
![]()
Не се отказвай от колите, аз като видях какво е под 3сек до 100 и си мисля, че още малко по-бързо и ще ти трябва тренировка за космонавтС GPS-а на телефона. Сега колко е вярно не знам, но това показа.
А спрямо колата 100, вече искам 1000кубика
До 100км/ч не се усеща ускорението, толкова е бързо, че както си спрял и изведнъж се движиш супер бързо. Сякаш мозъка не може да го осъзнае.
Поне при мен, кефа настава след 130-50 и затова искам и 1000Времетраенето от 100 до 200 е няколко секунди повече.
Щото моя е силен до към 200, а 1000 е силен до над 250А след 150 е дори по-страшно щото ускорението на спира, а вече се движиш бая бързо.
Гпс-а на телефона не е много верен, с няколко телефона моя кораб излизаше 6 секунди до 100, а реално като сложих истинския уред си беше 7+.
----------
Е по-лесно се печели разбира се, много по-лесно даже, но също и по-малко при един и същи риск. Математиката е проста - колкото повече незастъпващи се входове имаш за Х време, толкова повече пари ще правиш.