че то цръвека отдавна е демоде . тя рибата е като в магазин за култористи . то са притеинови топчета , витаминозни пелети .............. цръвека е за биратапък ти бира не пиеш
https://www.google.es/search?q=%D1%8...sKVpoSoLHe0%3D
че то цръвека отдавна е демоде . тя рибата е като в магазин за култористи . то са притеинови топчета , витаминозни пелети .............. цръвека е за биратапък ти бира не пиеш
https://www.google.es/search?q=%D1%8...sKVpoSoLHe0%3D
Значи няма проблем.
Ами ти защото все за чРъвеци пари събираш и аз помислих , че това иска.
Пък те виж какви били културистки.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Решението е елементарно - ще се омъжеш за новия Сорос![]()
![]()
....... аз вече съм зает, така че трябва да си търсиш друг Сорос
![]()
плуто ще ти слага![]()
Ооооо Левски....Сороси да искаш... Сорос до Сорос...блъскат се.
Ще взема един и това е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (05-07-2015)
Нямаше ме от петък вечер изчезнах...
Който търси, ще ме намери пак...
Каза ли за какво?
L1914 (05-07-2015)